miniksevdamm Kızlar annemler beşik alacaktı bu odayı bulmuşlar birde anne yanı alınacak sizce nasıl https://resimyukle.io/r/v7DeCE5afE
yeniannna34 miniksevdamm çok güzel bende şimdilik sadece bu takımın besigini düşünüyordum bakalım 😊 ama şans meselesi kimine çok iyi gelir kimine eksik kırık gelir
-34 miniksevdamm canım bu kadra ucuz olması ürünün sunta olduğu anlamına gelir 3 kapaklı gardrop fiyatı mdf olduğu takdirde en az 3 buçuk sadece gardrop bu attığın 3 ürün 2bin çok uygun malının iyi olabailceğini sanmıyorum :(
miniksevdamm -34 demi ya benimde kafama yatmayan o salında sade isteğim gibi ama bu defa çok kötü gelirse elimde kalır 🙄
Mezig20 Görerek almanız daha iyi olur. Bazen kalitesiz ve ürününün arkasında durmayan sayfalar oluyor
Aysobaciniz miniksevdamm çok güzelmiş fakat özelliklerine yorumlarına bakıp alın çünkü mdf değil sunta ise eğer çabuk kırılır
Aysobaciniz miniksevdamm evet insan uygun olunca bir heves ediyor haklısın ama bende baktım bunlara hep sunta yazıyordu o yüzden almadım. Gidip mağazadan aldım. birde bakarsan vivense sitesinde bak oradada uygunlar en azından kalitelidir
Morvy miniksevdamm hoş duruyor ama ben böyle tercih etmedim mesela gardolap maalesef bebek odası için uygun olduğu icin küçük geliyor ve ilerde kullanamıyor ben biraz ileriye dönük düşündüm ve ikeadan iki kapaklı gardolap yaptırdım ve beşik aldım☺️
Morvy miniksevdamm bu beşiğimiz gardolabımızın ismide pax gardolap youtube da bebek odası pax diye yazarsanız dolabını tanıtan çok insan var hem içini dışını herşeyini siz nasıl istiyorsanız öyle yapıyorlar ister 2 kapaklı ister 3-4
-34 Morvy bende bundan aldım 3 kapaklıda gardırop yaptırdım ıkeadan gardırop 4 bindir mdf en azından içime sindi size de bişey sormak istiyorum bu ürünün içine yatak nerden aldınız ben ıkeadan almadım yataşın baktım 250ye yüksekliği 9 cm kısa mı uzun mu bilemedim
miniksevdamm Aysobaciniz doğru diyorsun aynn fiyatı cezbediyor ilk etapta insnı ama galiba mantıklı olanı mağazadan almak olcak 🤷♀️