Esan 12349383 saglikli olsun minik olsun normal dogum istiyosaniz iyi birsey 🥰 bende kilolu dogmusum 4.5kg. bebegin kilosunda genetk faktorler cok etken. Saglikla dogsunlar ins💗
Gezegen_00 30 haftalık 1532 gram , erken doğum riskim var bebeğim kilo alsın istiyorum güzel anneler şunu şunu yedim bebeğime güzel kilo aldırdı diyen var mı ?
Deletedmom23234 Gezegen_00 Korkma lütfen 🙏🏻 hani bu kuruyemiş barlar oluyor ya onlardan Hergün tüket. Kahvaltıda kaşar peyniri, kuruyemiş tüket. Karpuz ye bol bol. Tabi bunların yaptın diye hemen kilo almaz bu senin plasentan ile ilgili. Ha birde bu çok önemli her sabah aç karnına pekmez iç
12349383 Gezegen_00 maşallah haftasına göre kilosu çok iyi 🤗haftasında kucağına almayı nasip etsin Allahm 💕
Emosss35 Gezegen_00 27+5 Haftada 1453 cikti grami 29+5 haftayla uyumlu dedi doktor her sabah duzenli cok pismis iki yumurta domates salatalik peynir zeytin aksatmadan yerim bol su tuketiyorum ayrica gunde 1 muz kesin süt yogurt ayran mutlaka her ogunumde yer veriyorum birde mümkün oldukca ogunlerimi hergun ayni saatte tuketiyorum fast food yemedim hic bunca vakit
Ceylanzumrut0 Gezegen_00 kesinlikle bol bol meyve ceviz tarzı yararlı şeyler ye ve yer yemez sol tarafına yat yat ki daha rahat gitsin bebişine yediklerin