nvn-mutlu Sıcaklar bizi çok etkiledi gerçekten ne uykumda bir düzen kaldı nede beslenmemde hiç doğru düzgün birşey yiyemiyorum korkuyorum bebiş etkilenir diye ama tek yaptığım bol bol su içmek Sizler neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda
aselnannesi nvn-mutlu benim canim hiçbirşey yiyip içmek istemiyor malesef bende karpuz peynir yiyorum aciktikca hep :(
Ays0 nvn-mutlu beslenemiyorum.. bugün kontrolüm vardı ve sağlıksız beslenip iyice kilo almışım +16 ile 70 kilo olmuşum bebek daha az almış bu sefer. Doğuma son 24 günüm var beslenmeye çalışacağım bakalım sıcak mıcak 😂
Addile nvn-mutlu serin şeyler dene ayran çorbası kahvaltılık şeyler soguk makarnalar çeşitli sandviçler
MinikMucizeninAnnesi Bol su , ayran ve yoğurrrrt 😂 15+1 yeni yeni bulantılarım dinmeye başladı çok şükür 😀 Devamlı içimi serinletecek şeyler arıyorum 😅
nvn-mutlu MinikMucizeninAnnesi bizde 19+1 olduk çok şükür mide bulantım hiç olmadı ama sıcaklar mahvetti bizi 🤦🏼♀️🥵 Buharlaşmama az kaldı 😂
nvn-mutlu Ays0 ne güzel az kalmış sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰 ben daha yolun başındayım 19+1 oldum tek yaptığım bol su içmek süt kefir 🤷♀️ Bu kadar
Zeyyyn nvn-mutlu 27 haftalık sanki hamileliğin başına geri dönmüş gibiyim 😂 hem sıcak hemde yorgunum sürekli
Addile nvn-mutlu benim yediğim bebege gidiyormuş 😌dikkat etmeye çalıştrm bende ilerdeymiş biraz bende öyle aman aman yemek yemiyrm karpuz peynir üzüm yogurt süt çiğ kuruyemiş dr un yazdıgı vitaminleride aksatmıyrm
aselnannesi nvn-mutlu Aynen öyle sinir stres içindeyiz bir yandan sıcak bir yandan bebeklerimizi taşımak daha zor oluyor :(
nvn-mutlu Addile kilom da var hamile olmadan önce de tombik bir insandım 😂 o yüzden elimden geldiğince hiç hamur işi yemiyorum ama ayran çorbası güzel fikir gerçekten sıcaktan beynimde durmuş benim 😂😂😂
Ays0 nvn-mutlu Çok teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Zaman çok hızlı geçiyor bakma şimdi kilosu hızlı değişmiyor ama 20lerin sonuna doğru baya fark ediyor. Azda olsa sağlıklı yiyince çok sorun olmaz bence endişe etme 🙈
nvn-mutlu Senmerve onlarda çok güzel gerçekten ama fazlası şekeri zorlaya bilir 🤔 benim kilom olduğu içiN dikkatte etmeye çalışıyorum
Ays0 nvn-mutlu ikinci hamilelik 5 aya indirilsin hemen doğururum peşinden de 5den sonrası çok vahim 😂😂
Senmerve nvn-mutlu kilo ve şeker sorunun olmadıgından rahat yiyorum ama tabi sekeri olanlar için sıkıntılı
Ayseee4238 nvn-mutlu yemek canım hiç istemiyor benimde genelde hafif kahvaltılık ürünler bol su ayran karpuz kavun dondurma bu şekilde tüketiyorum çoğunluk.
Ayseee4238 nvn-mutlu amin ins valla onun için bol meyve ve kuruyemiş yemeye süt yogurt bunları tüketmeye çalışıyorum ama bilmiyorum ins alır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins.
nvn-mutlu Zeyyyn bende de hep bir sersemlik var ama yatsam uyuyamıyorum da 🤦🏼♀️ geziniyorum öyle evin içinde 😂