Nazifee Bugün tam 12 haftalık olduk ama ben 1 aydır mide bulantısından mahvoldum hep istifra ettim doktorum zofer verdi 2 paket bitirdim ama artık kullanmak istemiyorum içtiğim suyu bile istifra eder oldum birde sürekli midemden bi gegirme geliyor sizde de oldumu?
mervealif Nazifee 19 haftadayım hala akşamları devam ediyor.. 5-17 hafta arasında su bile içsem çıkartıyordum kilo bile vermiştim hatta ama 18. Haftadan sonra azaldı bende inşallah sizinkide geçer 🙏🏻🙏🏻
Anne44 Nazifee mide bulantılarım geçene kadar zofer kullandım önceleri sabah akşamdı hafifledikçe sadece gece kullandım tabi doktor kontrolünde, benim biraz uzun sürdü bulantılarım. Allah yardımcınız olsun zor hakkaten
Merveemervee Bende öyleyim ilaçta kullanmadım ne denediysem işe yaramıyor zamana bırkamaktan başka çaremiz yok sanırım.. bunarada bende de geğirme var daha doğrusu gaz problemi çekiyorum bende
GizemGezenYldz Nazifee bende tam 12 haftalık hamileyim tam 9 kilo verdim zofereni kullandım ama hiç etkisini göremedim resmen çöktüm suan da yendiğim Tekşey zeytin ve dondurma istifa etmekten bıktım artık doktor17 hafta bitterdedi allah yardımıcımız olsun
Yaseminmericli Ben demir ilacı kullandığımdan doktor bulantı ilacı vermedi. Bir işe yaramaz demir ilacı o zaman dedi. Kanım çok duşuk olduğu için
Ozlem16 Hicbirsey fayda etmiyor zamanla gecmesinden baska care yok bende cok cektim sadece salatalk tuzlayip yedim birde sade soda ictim
Sedahoca Sabah özellikle bitiyorum bende doktor hap verdi ama içmedim 10+0 ım sabırla bitmesini bekliyorum 🙄