Catlover Kızlarr hurma yemek hem doğumu hızlandırır diyorlar hemde sütü artırıyormuş düzenli yiyip erken doğuran var mı😃
ebru23 Catlover 🤣🤣 bende yedim ama o kadar duzenli degil her gun yedim nerdryse ama 40+5 de dogurdum kendi sancimla normal sancilar sıklastiktan 5 saat sonra tam acilmayla dogurdum .
Yasemin00 Catlover gecen sene gecen hafta dogurmuştum 😂hergün hurma yedim ama enaz 7 hurma yiyin diyolar ben de yedim 37+1 dogurdum suyum gelmesiyle😅
Gamzebrb Catlover geçenlerde suriyeli bi terziye gitmiştim adam hamile olduğumu öğrendi bana diyoki abla son aylarında hurma ye bide sürekli ayva ye bebeğin hem çok güzel olur hemde doğumu kolay olur demişti içimden dedim ki adamlar doğura doğura nasıl olacağını bizden iyi biliyolar 😂😂😂
Nuray-5886 Catlover bende hurma yemek doğumu kolaylaştırır diye duymuştum 😅 umarım kolay olur doğumdan çok korkuyorum 🤯 bende günde 5-6 tane yiyorum bakalım sonuç nasıl sonuçlanıcak 31 + 🎈
Xxaa Catlover 35 haftadan sonra günde 3 tane Kudüs hurması yedim her gün kızlar zamanını Allah bilir ama doğumu rahatllatııgı kesin sonrası için sütünüzü bile etkiliyor
melekuldes Konuyla alakasız olacak ama çok merak ediyorum bilenler cevap verebilirmi nişanım geldi ama açılmam yok bunun için ilişkiye girsem zararlı olurmu doktorum izne ayrıldı numarasıda yok mesaj atıp sorayım.