Akrepbebek Yamacin-Annesi evet bugün burasi da çok sıcaktı. Normalde yagisli ve gayet serin geciyordu. Umarım bu gece yağmur yagar yoksa uyuyamayacam.🥵 bebis nasil kaç haftalik oldun ?
Akrepbebek Yamacin-Annesi oo maşallah. Sağlıkla gelsinler inş. Bizim ki de iyi cok sukur. Dün gece benim bebek parti vermişti içeride hiç durmadı 😂🥰
Akrepbebek Yamacin-Annesi evet kız canim. Burada biri var tahmin ediyordu o da kiz dedi ultrason resmini yollamistim. Senin de elinde ultrason resmi varsa önden bir tahmin etsin istersin
Yamacin-Annesi Akrepbebek evet isterim ama utrosan resmi 8+5 haftalik kendi olurmu ondan gerçi haftaya pazartesi ikili teste gidicem sanki onda daha net olur gibime geliyor ama bilmiyorum çok heyecanlanıyorum
Akrepbebek Yamacin-Annesi yanlış hatırlamıyorsam 10 haftaliktan itibaren bakıyordu. Yolla bi istersen canım belirtirsin kaç haftalik olduğunu ona gore söyler zaten kullanıcı adı:@Gulsen4224
Yamacin-Annesi Akrepbebek aklımda kalsın o zaman haftaya yollarım daha net olur hem 🥰 çok teşekkür ederim