zahidinannesi Pierre Cardin Bebek Reflü yatağı alip memnun kalan var mı? 103 TL gibi bi fiyatı var, Hepsiburadadan %50 indirimiyle almak istiyorum tavsiye eder misiniz?
Asl90 zahidinannesi kemeri olan modellere bakın yoksa çok kısa kullanılıyor bebek kayıyor. Marka önemli değil hepsi aynı zaten kemeri olması lazım
zehranurr zahidinannesi ben babyjem tercih ettim. Önden kemerli ve yatağı daha kaliteli geldi. İsterseniz birde ona bakabilirsiniz
poyrazinannesi3547 Tüm bebekler için kullanmamı gerekir yoksa reflüsü olanlar içinmi alıyorlar bilmiyorum ablam kullanmamştı 2 çocuğunda yan koyuyordu ama önemlide diyorlar ne kadar kullanılıyor sizce alınmalımı
zahidinannesi poyrazinannesi3547 Ben almayı düşünüyorum bı çok kullanan memnun. Reflü olursa alırım mantigini doğru bulmuyorum. Bebeğim daha rahat eder ve aklım kalmaz, hemen hemen her çocuk kusma illa ki yaşıyor diye dusunuyorum
poyrazinannesi3547 zahidinannesi Bende almak istiyorum ne olur ne olmaz kullanılır çünkü küçükken kusma çok olabiliyor dediginiz gibi
Minnosbebek zahidinannesi direk BİM’den aldım markası kiraz çekirdekleriymiş vs önemli değil.önemli olan bebeğin yan ve eğimli yatması bu da özellikle ilk 40 gün lazım sonrasında bebek kendi ufak ufak dönebilir.
Maria9 Reflü yatağı kesinlikle şart . Ana kucağı da almıştım keske almasaydım reflü yatağı yeterliymis. Hem kusması icin hemde yan koymak için aşırı kullanışlı. Reflü olmasına gerek yok Yani