emelsena Daha 10+3 üç ve ben karnımda kalp atışlarını hissediyorum. Bu anı not etmek istiyorum! Annelik ne güzel şey! 🥰
zeytinkiz emelsena ilk hamileliğim en erken o da yüz üstü yattığımda 18.haftalıkken gisedebildim. Geceleri karnıma bastırıp bebeği bulmaya calısıyordum ki azcık hissedeyim diye 🤭 10 haftada imkansız gibi ultrasonda bile bazen 8 haftada kalp atısı hissediliyor 🥴🤷
zeytinkiz emelsena Benımde 7.jaftada duyuldu ama cok küçğk oluyorlar imkansız yani ben gaz falandır 🤭 ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız ikisinin farkını hareket etmesi cok başka bir şey 😄🤗
Sblatc emelsena o kalp atışı değil bildiğim kadarıyla göbek taraflarında bi damar var nabız gibi atıyo genelde. Yani hamile olunca ortaya çıkıyo galiba.
Zeynep44_44 28+1 deyiz. Ve oğluşum dönüp duruyor, iteliyor, tekmeler atıyor. Özellikle ben uyumaya karar verdiğimde😍😅♥️
gamzelianne1 emelsena ama uzulme 3-4 haftaya hissedersin ben ilk harketini 15 haftalikken hissetmistim 😌 sonrasinda 16 haftadan sonra daha cok hissetmeye basladim ilk gebelik fakat biraz erken hissetdim ben doktora sordugumda o da normal demisti 😌
emelsena Elisammmbade 😂 ben çok tecrübesizim ama bunuda bilmek iyi oldu. Yinede içten içten seviyordum ☺️
Elisammmbade emelsena ne fark eder canım sen yinede sevmeye devam et zaten sonlara doğru öyle sert hareketler yapacak ki canın acıyacak 38. Haftadayim bende yanlarim acıyor artık🙄