umudunannesiii Nts naisl oluyor bir arkadasima sordum bir odaya gnderiyorlwr seni orda eline bsey veriyorlar sen bebegn kalp atışını duydukça o elindeki şeye basiyosun tarzında bseyler dedi ve yarm saat falan sürüyormuş doğru mu ayrıca eşim de geleblr mi yanıma
metehaninannesiii umudunannesiii karnına cihaz bağlıyorlar o sancini ve bebegin kalp atisina bakıyorlar oda kağıt şeklinde cihazdan çıkıyor doktorda ona gire bakıyor bazı hastaneler kabul etmiyor eşleri eğer oda 2 kişilikten fazlaysa diğer anneler var diye kabul etmiyorlar ama benim gittiğim hastane tek kişilik yer eşlerde girebiliyor
turkankrbyk umudunannesiii eline bir düğme veriyorlar hareket hissedince basıyorsun. Göbeğine de iki tane bisi koyuyorlar kalp atışlarını duyuyorsun 20 dk sürdü benimkisi eşimde yanimdaydi
Elif5361 umudunannesiii Ben girdiğimde karnıma iki tane minik hoparlör gibi birşey bağladılar biri sancı biri bebeğin kalp atışı duyuluyordu 20 dk sürdü ve. Eşimde girebiliyor içeri bi oda sadece özel
Nundiyebiri Nst ye erkek gelmiyor diye biliyorum elinize birşey vermiyorlar karnınıza ufak iki tane kutu gibi birşey koyup bebegin kalp atışı sizin sancı nıza bakıyorlar
AhahHbzhz umudunannesiii elinize verilen şey kalp atışıyla duydukça değil hareket ettikçe bebek oynadıkça basılıyor yani ben geçen gün bağladım öyle dedi canım karnına bisey bağlıyorlar sancini olcuyo aynı zamanda kalp atışını dinliyorsun zaten cihazdan duyuluyor ama eşlerin gelebilmesi hastane ile alakalı izin veriyorlarsa girebilir