Fatma_47 İyi günler kızlar bu gün sağlık Oçağında idrar tahlili yaptırdım protein yüksek çıktı başın böyle Bir şey gelen var mı yardımcı olurmusunuz 😔
Kubra1643 Fatma_47 canim benim de protein pozitif cikti 37. Haftamdadoktorum bol su içip idrarın ortasında örnek verebilirsin tansiyon takibi ile ilerleyelim dedi. Ben de saglikciyim risklerini bildiğim için dediğini yaptım sonra negatif geldi
Fatma_47 Kubra1643 bende 26 haftalık hamileyim yarın doktorum gel sana antibiyotik verecem dedi idrarda enfeksiyon olduğundan yüksek çıkmış dedi
Kubra1643 Kubra1643 canim benimde idrarda lökosit ve crp değerim yüksekti enfeksiyon yüksek çıkmıştı yani bol su içmemi önerdi doktorum sağlık ocağına gittiğimde ciddi bir düşüş gördüm enfeksiyon degerimde bilgin olsun
alazzeyneperva Fatma_47 geçmiş olsun tek şikayetiniz bu mu çünkü son zamanlarda biraz şikayetlerim var idrarda köpürme koku gibi
Fatma_47 alazzeyneperva teşekkür ederim bende sadece yanma ve akıntı vardı ben enfeksiyondan şüpheleniyorum onun için tahlil yaptım protein çıktı yarın hastaneye gidecem inşallah kötü bişey çıkmaz
alazzeyneperva Fatma_47 insallah bisey çıkmaz bende 2 hafta önce de idrar tahlilu yapmıştım bisey yoktu ama bu sorunları yeni yaşıyorum ihmal etmeden hal edim bende tansiyon filan olmasın erken doğuma sebep oluyomuş galiba
Fatma_47 Kubra1643 benimde doktorum enflasyondan yüksek çıkmış olabilir dedi yarın ilaç yazacak inşallah geçer ya
Kubra1643 Fatma_47 insallah canim bol su icersen illa faydası oluyor ben de öyle olmuştu en azından doktorun daha iyi bilir tabii ki