babyandmommy dlnyny değiyor yüksek bel ama acıtmıyor, 3 gün önce doğum yaptım hala kullanıyorum kan geliyor çünkü
Minoo01 dlnyny bedenine göre sımmayan alırsan rahat kullanırsın. Ben 3 gün kullandım. Sonra normal pede geçtim. İlk günler çok rahat oluyor.
dlnyny mrs_elisah evet peçete çok mantıklı olmuş ben şuan bile peçete koyup değiştiriyorum sık sık akıntıyla başa çıkamıyorum. Çok teşekkür ederim🙏🏻
dlnyny Masal53 ya bende 74 kg yim şuanda L beden almayı düşünüyordum xl fazla büyük olmaz mı acaba taşma sızma falan yapmasın sonra?🙈
Masal53 dlnyny hayır canım gayet güzel taşma olmuyo ben xl kullandım bi sıkıntı yaşamadım canım hep pijamalarım tertemizdi
Sudehalil01 dlnyny ilk 2 gün kullanıyorsunuz sonrasında norml ped takabilirsiniz bende 18 gün önce doğum yptım sezaryan baby menin lohusa pedini aldım iki gün kullandım eve geldiğimde norml ped taktım depend külot şeklinde olduğun İÇİN sürekli giy çıkart yapmanız dikişinizden dolayı zor olablr ama ped daha kullanışlı geliyor bana
dlnyny Sudehalil01 hastane için depend aldım çantama atarım ev içinde ped aldım yüksek bel çamaşır aldım ikisini de deneyeceğim artık çok teşekkür ederim🌸
Asl90 dlnyny ağustos ayında doğum yaptım. Normal pedden çok daha hava alan bişey öyle diyeyeim hatta artık sürekli alıyprum adet döneminde kullanıyorum
Arenn ben 1 hafta kullanmisimdir gercekten cok rahat etmistim yine aldim tabi hastane cantama koymak icin sezeryan dikisine gelmiyor yuksek bel oldugu icin zaten dikis yeri cukurda kaliyor buyuzden hic yapisma falan olmadi bende dependten dolayi
dlnyny Arenn bende şimdi aldım geldim içinde 9 tane var baya kullanışlı bir şey sanırım tecrübe etmediğim için şimdilik 1 paket aldım bende. Çok teşekkür ederim🌸
Kksll dlnyny ben kullanamadim gittiğim hastanede de hemşireler önermiyor o kadar parayı da boşa verip almayın diyorlar zaten hastanede gazlı bezlerden tampon seklinde yapıp veriyorlar Orkid gibi sürekli onu degistiriyorsun daha rahat oluyor yani benim gittiğim hastanede oyle diğerleride yapıyordur heralde
arisin_annesiii dlnyny egilip giyemiyorsun bana ablam giydirdi ben hasta bezini tavsiye ederim ilk iki gun