Portakalgeliyor Sevgii_94 canım 1 demet yada fazlasını tüketemezsin zaten dimi ? Azıcık birşeyden birşey olmaz allahın izniyle
Saripapatyam1 Sevgii_94 tabi yemeklerin içinde yenebilir yada salatalarda aşırıya kaçmayın diyorlar sadece
Belfam 9+5 haftalığım sabahları yumurtayı yeşillik ile yiyebiliyorum üç beş dal maydanoz da tükettim he gün şimdilik bi sorun yaşamadım fazlaya kaçmadığı sürece sorun olmaz inşallah
Hlyarsln Sevgii_94 Sade yemeyi önermıyr lar kesnlkle kimisi zayıflamak İcin birebir onun suyunu ıcıyr ve yahutta yıyr ve aşırıya da kacınıldıgnda düşük riski oluşturma ihtimali var salatalarda falan kullanabilirsin herseyi fazlası zararlı unutmayalım hersey bebişlerimz için 🎈
BusraUras Sevgii_94 ben bütün hamileliğim boyunca hem yemeklerde hem salatalarda yedim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Kusciviltisi Sevgii_94 ilk haftadan beri yiyorum 🤦♀️ Sıkıp suyunu içmek düsüğe sebep olur dedi doktorum abartmadan ye dedi
Ayseee4238 Sevgii_94 blendrdan çekip.suyunu icmediginiz sürece bişey olmaz yemeklerin içinde salatanın içinde az bişey katıp yiyebilirsiniz. Herşeyin abartilisi zarar zaten abartmadan yemekte bı sakınca yok.