Sibelesila Meraba detaylı ultrasonda bebeğimin sol tarafınn gelişmediği yani tam olarak anlamadımda ama sekrete sordum çıkarken anneden bebeğe giden beslenme damarı gelişmemiş daha doktora raporları gösteremedim ama ne oşcak bilmiyorum bu durumu yaşayan vermı?
Nazlican1994 Sibelesila canım banada aynısını söylediler. 3 hafta kontrol edicez eğer sol tarafta büyüme geriliği olursa ilaç tedavisi vericez dediler şimdide bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş öyle bi sorun yokmuş meğerse. Sıkma canını
Mlk_93 Sibelesila merhaba ben böyle birseyler karşılaşmadım ama bi yakınım da bebeğin detaylı ultrason da bağırsakları dışarda gelişmedi vs şeyler söyleyerek alalım demişler ama başka doktora gittiler bebekte sorun yoktu ve sağlıklı doğdu. İsterseniz başla doktorlara da başvurun tek bi doktor ile sınırlı kalmayın 🙏🏻 Umarım birsey yoktur ve de sağlıklıdır 🙏🏻
Pinar17 Sibelesila anneden bebeğe giden damarsa çentik vardır kan akışı iyi olmaz kan sulandırıcı verirler muhtemelen böyle bir şeydir. Sağ ve sol iki damar var kan akışı için sol taraf tıkalı olabilir. Eğer buysa korkulacak bir şey yok merak etmeyin bende de var çünkü . 14. Haftamdan beri kan sulandırıcı kullanıyorum bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.
Ruyasusam Sibelesila Perinatoloji doktoruna gidip detaylıca durumu görüşün hemen üzülmeyin bebisinizde üzülmesin.. inşallah sağlıklıdir bebis yanlış görülmüştür 🤲