Sametnida Merhaba arkadaslar 14 haftaligiz ama bu gun karnimda kıpırdamalar hissettim bir kac kez.ilk gebeligim bu arada.14 haftada hiissedebilmek gercekten mu
Nazlican1994 Sametnida bende ilk o haftalarda kıpırdanma hissettim ama sonrasında hiç hissetmedim 19 20. haftalarda çok net hissetmeye başladım çok güzel bi duygu değil mi hissettiğimde ay karnımda bişeyler oluyor diye bağırmıştım evde heyecandan 😍😍
MiniMiniKus Sametnida Bende o haftalar da uzandıgımda anlık gıdıklanma gibi bi şeyler hissediyordum Şuan 16.haftamdayım hala ara ara oluyor 🎀 Sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebişini
Sametnida Nazlican1994 cok cok garip bisey ilk kez bu gun hiissettim ☺️ Karnim da bisy atiyor gibi oluyordu. bende cok cok heyecanlandimm ♥️
Nazlican1994 Sametnida hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍♥️
Sametnida Nazlican1994 insallah sende öyle canimmm rabbim sag sağlim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi ♥️🥰
Sametnida MiniMiniKus insallah canim sende insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu 🤲♥️ Aramizda 2 hafta varmis senle 😊