Seymamuge Doğmadan önce nasıl olur bakabilir miyim diye çok düşünüyordum ama canım kizim minik ırmak’ım 11 günlük oldu bile 🤍 doğuma az kalan anneler kendinizi hiç korkutmayın uykusuz kalmak bile hiç zor gelmiyor bu başlığı size destek olmak icin açtım❤️😍
defnes_mom Seymamuge şuan hiçbir şey bilmiyorum bebiş doğduktan sonra annelik içgüdüsü ile her şey yapılıyormuş doğru mu 26 sında kavuşacağım kızıma inşallah ama biraz korkuyorum açıkçası 🙈☺️
Ayse-24 Seymamuge bende aşırı stres yapıyorum. 25 haftadayım ama az önce eşime de dedim nasıl yapacağız nasıl olur diye. Diyorum ya burnu tıkanırsa ya süt genzine kaçarsa panik olur nasıl yapacağımı bilemezsem diye 🤦🏻♀️ Bakalım zaman ne gösterecek 🤷🏻♀️
Sarew Seymamuge Sağ salim buyutursunuz insallah 🙏kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeginizi yada devamli emmek istiyor mu bende 15 gün oldu dogum yapalı 2 en fazla 3 saatte bir emziriyorum
Askiletotomsu Seymamuge hiç arkadaşlarınızla mesajlasacak vaktiniz oluyor mu ya ? Benim arkadaşım çocuk doğduğundan beri internete girmiyor Çok uykusuzum perisanim diyor da
Seymamuge defnes_mom kesinlikle öyle ben artık kızıma yalnız bakıyorum yanımda kimse yok :) gece uykusuz kalıyorum ama sabah onun o yeşil gözleri bana bakınca bütün yorgunluk geçiyor :) bebek uyuduğu zaman uyudugunuzda uykusuzluğunuz gidiyor :))
baby_mama Askiletotomsu ben emzirirken bakıyorum tlf ya 😄 hatta dizi açıyorum canım sıkılıyor bebem memede keyif yaparken 😄
baby_mama Kesinlikle katılıyorum 💕 kucağıma bile alamam, nasıl bakıcam, nasıl giydiricem besleyecem diyordum ama doğar doğmaz sanki 40 yıldır bebek bakıyormuş gibi her şeye hakimdim, tamamen içgüdüsel ☺️ 23 günlük bir anne 🎉