Gonul_enes Kizlar sezeryan sonrasi 10 gunluk kan sulandirici igne veriliyomus, herkesemi veriyolar bu igneyi
Duygu_aslann Gonul_enes evet canim ben kullandim. Ama inanilmaz yakıyor ya o 😂 bana annem vuruyodu sezeryan dikisini flan unutmustum yanında 😇
Eski9 Gonul_enes vücut kitle indeksi belli bir rakamın üstünde olanlara veriliyormuş yeni başlamış sanırım böyle bir tedavi bana da verdiler 10 tane ama son 3 taneyi vurulanadim unuttum 😑
Gonul_enes Seymamuge siz ne zaman olmustunuz peki,sanirim herkese verilmiyor acaba neden boyle kimine veriliyor kimine verilmiyor
Duygu_aslann Gonul_enes valla ben 3 bucuk sene once oldum sezeryan kan pihtilasmasin iyice bosalsin diye veriliyormus. Kullandim ama faydasi ne kadar oldu bilemem.Smdi 28 haftaligim bakalim bunda da vereceklermi😑
Gonul_enes Busradonmezus bende o kafadayim yaa, kullanmak istemiyorum gereksiz buldum kan sulandiriciyi dogumdan sonra, bunu sezeryan doguranlara veriyolar galiba sanirim cumki ben 2 normal dogum yaptim veren olmadi
Gonul_enes Duygu_aslann sadece sezeryan olanlara veriliyor saniyorum,cumki 2 normal dogumum var ben kullanmadim
S-erap Ilk doğumum 2016 kasım dı ve o zaman vermemişlerdi , 2. 2021 Temmuz da olacak verecekler mi bılmıyorum ilk defa duydum bu ıgneyi de
Eski9 Gonul_enes kilonuz nedir kiloyla alakalı bir durum olduğunu söylediler bana olası bir durumda pihti atmayı engellemek için vücutta
Duygu_aslann Gonul_enes evet normal dogumda zaten kendi kendine atiyor kanamayi ama sezeryanda oyle olmadığı icin veriliyor benim kanamamda 40 gun sürmüştü
Gonul_enes Duygu_aslann anladim..iste herkese neden verilmemis yani sezeryanlilara onu merak ettim, doktorun kendi insiyatifinde demekki zorunlu degil yani
Aliasafmom Gebeliğim boyunca kullandım hatta hala kullanıyorum 34. Haftaya kadar devam edicez ve nasipse sezeryan olcam bende iğne kullandırır mı bilmiyorum ama kaç aydır zaten kullanıyorum ben 🤷♀️