1kbtatli_ Arkadaşlar 31 hafta 6 günlük gebeyim kontrole gittim 1711 gr olmuş bebek ama artı eksi 286 gr yazıyor ne demek bu bilen varmı? Ve bana sanki küçükmüş gibi geldi bebek
Alii 1kbtatli_ 32 haftamda 2+300 grm di bebegim ama herkesin ki bir olacak değil cnm düzelir daha doğuma kadar beslenmeni arttır
Alii 1kbtatli_ Bal tahin kuruyemiş meyve süt yoğurt peynir tuket bol bol cnm doğuma kadar hızla kilo alır düzelir cnm
1kbtatli_ momof3 haftasına göre sanki küçük fl degeri de 6.11 çıktı onu 7 ile çarpınca boyu cıkıyormuş
oglumubekliyorumm 1kbtatli_ bu konuda bir şey diyemem canım doktorun daha iyi bilir sağlığı yerindeyse gerisi önemli değil
Alii 1kbtatli_ Cnm yoğurt kalsiyum sut ise protein kaynağı 2 de hamilelikte ve doğduktan sonra bebekte çok etkisi var yemeye bak dene daha 31 haftalıksın çocuğun yeni hızlı kilo alma aşamasında dene ve farkı gör
Alii 1kbtatli_ Sütü sevmiyen anneler bile anne karnında protein alsın diye sütu nesguik ile yiyen bile var sende öyle yapabilirsin ben sütü normal hayatımda sevmem ama bebeğime faydası olsun diye sütu günde tüketiyorum nesguikle bile yiyorum