Merhaba arkadaşlar
Bugün kendimi çok yorgun ve üzgün hissediyorum. Eşimle iki yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk ama olmuyordu bir sorun gözükmüyordu da ne yaptırdıysak her testin sonucunu olumlu bulduk. Tedaviye başlamak istemedik kendimize üç yıl tanıdık biz. Geçen yaz rahim filmi çekildim baya ümitlendim ama ondan sonra da olmadı. Ta ki geçen aya kadar ne oldu iki yılın sonunda ne değişti bilmiyorum. Geç yumurtlamışım ve adetim 8 gün geçtikten sonra 7,5 la gebelik başlangıcı olabileceğini öğrendim sonra ki ölçümde değerim 26 ya çıktı. Baya ümitlendim ama yoğun bel ağrısı ve kasık ağrısından sonra gelen kanamayla her şey başa sardı. İnanır mısınız o bile ümit oldu çünkü iki yıldır hiç bir sorun görünmemesine karşılık gebe kalamayan ben gebe kalabildiğimi öğrendim. Bu ay yine geç yumurtladım 13. Günümdeyim ne yazıkki hiç ümidim yok adet olma ağrılarım var. Ovulasyon testim koyulaşmadı da tekrar başa sardım. Çok üzgünüm şu an adet zamanı daha bir duygusal oluyor insan ondan herhalde eğer benimle olsaydı ne güzel olurdu diyorum her şeyin hayırlısı olsun uzun tuttum ama duygularımı paylaşmaya ihtiyacım vardı😢