36dan beri düzenli squat, perine masajı, merdiven inme çıkma, pilates topu, ahududu çayı vs yapmadığım şey kalmadı. Bugün 39+2de hala hiç açılmam yok. Doktora kalırsa bekleyelim diyor ama beklemek istemiyorum. Moralim baya bozuldu. Ayrıca çatı muayenesinde falan da bacaklarımı açana kadar zaten 5 dk geçiyor öyle kasılıyorum ki. İlişkiye girerken de hala çok zorlanıyorum. Biraz hassasım o konuda ne yazıkki beni bu da korkutuyor. Bebeğin gelmesini beklersem 2 hafta daha bekleyeceğiz diyor doktor. Bayramda ailem gelecek boş boş hep birlikte beklemek ayrı bir psikoloji bozan bir durum olacak eminim. Ayrıca sonrasında da normal doğum olma garantim de yok zaten. Bir yanım hazır annen gelmişken o buradayken sezaryen sonrası iyileşirsin diyor çünkü annem fazla duramaz. Bayram tatilini değerlendirecek daha çok. Diğer yanım da her şey normal gidiyorken böyle bişey yapma bekle diyor. Kafam allak bullak. Sizce ne yapmalıyım? Çatıda ve ilişkide bile aşırı zorlanan biri olarak 41.haftaya kadar normali beklemeli miyim? Yoksa hazır annem gelmişken sezaryen olup o gidene kadar iyileşmeye mi bakmalıyım?