Sevgiylm34 Merhabalar 23 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeginin hareketlerini dışardan bile hisseden varmış ben hiç hissetmiyorum normal mi bilemedim bayramdan dolayı randevude alamadım 🤦🏼♀️
Esenburhan123 Sevgiylm34 evet canım hissediliyor ben 16 haftadan beri hissediyorum eşime sarıldığımda o dahi hissediyor ben zayıfım karnım çıktı bekli ondan hissediyorum böyle
Meleekdincc Sevgiylm34 tamamen bünyeyle alakalı herkesin hamileliği bir olmuyor bu haftalardan sonra hissetmeye başlarsınız kontrole gittiğinizde doktorunuza danışın içinizde şüphe kalmasın
Nusyaa Sevgiylm34 ilk gebeliğimde 20 haftada falan hissetmiştim şuan ikinciye hamileyim 16 haftada hissettim şuan 19+4 üm bazen dışardan bile gözüküyor hareketleri 🥰 stres olma ilk hamilelikte normal bi durum bu
EsmaaaaMeva1 Sevgiylm34 ben 14 haftlken böle kalp atışı gibi hissetmeye bşlmştm şmdi 24 haftlk dşrdan bile gözüküo tekmeleri. İnşallah sende hisedrsn. Böle rht Bi şekilde uzan konsantre ol elini karnına koy belki o minik minik atıo ama annesine hissetremio 🤗🤗🤗
svdmm16 Esenburhan123 sizin böyle diye herkesin böyle olması gerekmiyor. Kızcagız strese girecek… Bende 16 da hissettim ama görümcem 6 ay hiç hissetmedi Karın kasları sertmiş
Esenburhan123 Sevgiylm34 evet ilk canım ramazanın son günü Kuran’ın hatmini yaparken hissetmiştim bagırsak hareketlerinden cok cok farklı sende hissedersin en kısa zamanda inşallah. Ben 11 haftaya kadar gebeliğimde bile şüpheliydim 3 farklı doktora gidiyordum sadece kalp atışlarıyla ultrasonda görüyordum
Esenburhan123 svdmm16 zaten belirlemişim ben zayıfım karnım çıktı ondan hissettim diye stres yapıcak bir durum değil herkesin gebeliği farklı farklı bünyeleri stres yapıcalaxak diye o zaman Burda doğruları saklayalım.
svdmm16 Esenburhan123 ben de kiloluyum 16 da hissettim kiloyla alakalı değil biliyor musun postu açan kaç kilo.
Esenburhan123 svdmm16 gerçekten karsınızdaki insanı bilmeden yargılıyorsunuz kötü düşünceler besliyorsunuz belki zayıfım ondandır yazmışım amacınız nedir?
denizinnannesi Sevgiylm34 canim korkma bende 23 haftalığım daha dün ilk defa disardan karnimin hareketini gördüm sende görürsün e kısa zamanda