Minnosbebek Mom567 benim bebegim hiç sat ile uyumlu olmadı aylardır 4 hafta ileri gidiyor ama doktor bu bizi ilgilendirmez doğum tarihini değiştirmez dedi bebegim ultrasona göre şu an 40+6 ve doğmaya niyeti yokmuş doktor bayramı da geçirelim dedi😬
Mom567 Minnosbebek yok artık🤧okurken ağlamak istedim resmen😂Off bu hormonlar🤦🏽♀️Ne diye inat ediyorsnz gelinsenize işte😒
Ecemgny @Mom567 yok yok 42 falan deme öyle şeyler çünkü ben 40 da bugün de doğurmadım diye ağlıyordum artık 😂 neyse pozitif enerji yollarsak belki daha iyi olur diyelim 😂🥲
Mom567 Ecemgny yok kız enerji yollamayla falan olck iş değil bu🤣nasıl ikna edicm ben bu çocuğu 38de gelmesi için🤣
Minnosbebek minikoglumm valla öyle yapısal olarak iri olabilir biz sat ı baz alırız dedi ilk gebelikler de genellikle gününü tamamlarmış benimki de erkek şu an 37+1 ama 40+6 ultrason.bayramdan sonra doğuracam sezeryanla yani sizin hesabınızla nerdeyse 42 yi bulcaz ama sat 38 😬
Tatlimomy Mom567 bende 36+2 haftalığım birşeyler belirtiler var ama doğum olamadığı kesin.2 haftam kaldı diye yazdım kafaya 40 haftaya kadar dayanamam heleki bu sıcakta. Bu arada bebeğinizin hareketi aşağıda ağrı yapıyor mu sizede.
Mom567 Tatlimomy evet kafası aşşağıda ayakları yukarıda olduğu için göğüsümün altında çok ağrı oluyordu şimdi aşşa kısma çok baskı yapıyor hareketleri orda hissediyorum
Mom567 depsizoo biz böyle diyoruz ya 42 hafta oluyırmuş hala gelen giden yok🤣🤣çok istenilen şeyler olmazmış ya🤣
minikoglumm Minnosbebek bence bi devlet hastanesi yada şehir hastanesi varsa güzel temiz bir görün derim canım benim haftam yanaştı doktor hep sezeryan çitlatiyor gelişimi güzel dediği bebeğe iri demeler felan şüphelendim ben
Minnosbebek minikoglumm evet bende sezeryana zorlamak icin mi acaba diye düşünüp devlete de gittim o da iri dedi ama iri olması akciğerlerinin tam olarak gelişip gelişemediğini göstermediği için USg değil sat en az 38 olması beklenir dedi sezeryan tarihi icin ☺️
Arzuska Mom567 ben artık o kadar alıştım ki heralde yürüyüp gelcek diyorum🤣 inşallah doğururuz artık 😂
Mrvsk Bızim prenses de rahat galiba nts sancı falan yok. yarın 38 haftalık oluyoruz. Ama ben tam gununde dogsun ıstıyorum cunku aynı gun dogmus olacagız kızımla. Son 15 gun ınsllah