depsizoo Mom567 bende oğlumun keyfini beklicem 🤣 normal doğum için çatım müsait işte doktor öyle dedi devlete gittiğim için sezeryan yasak ya mecbur kalınmadığı sürece 😀
Mom567 depsizoo ay Allah afetsin bi ara sezeryan oluyum dedim erken olsun diye normale uygun olduğum halde🤦🏽♀️Allahtan devlette isteğe bağlı sezeryan olmuyorda çabuk vazgeçtim🤣
Morvy Mom567 nasıl anladınız 1 hafta ilerde olduğunu acaba? Off keşke benimde öyle olsa şuan 34 olurdum sıkıldım vallahi🥲
Mom567 Morvy ultrasonla baktında 36+4 gözüküyorum cnm bakalım ne zaman gelicek 🌸seninde fazla yok sabret sadece son haftalar cidden geçmiyormuş onu anladım
Morvy Mom567 bende hamileliğimin en başından beri hep 1 hafta önde gözüküyorum asla şaşmadı adet tarihime göre şuan 33+1 ama normalde ultrasonda hep 1 hafta önde umarım benimkide 40ı beklemez
Arzuska Mom567 ben artık o kadar alıştım ki heralde yürüyüp gelcek diyorum🤣 inşallah doğururuz artık 😂
E-Y Mom567 hayirlisiyla gelsinler saglikli gelsinler 😊 kac hafta beklemisiz bir kac hafta daha bekleriz yeterki iyi olsunlar 🌸
Mom567 Morvy umarım erkekler geç geliyor derler ama ablamda yeni doğum yaptı 38de ondan da biraz ümidim var😅
defnes_mom Mom567 şuan 37+4 üz 39. Haftada sezeryan olacağım ama günler geçmiyor inan 😂 bir de öyle agirlastim pandalar gibi sadece yuvarlanabiliyorum 😂😂
Mom567 defnes_mom en azından gününü biliyorsun oda güzel🤣ya ben ben ne yapayım🤣dualarla hareketlerle getirmeye çalışcm artık🤦🏽♀️
Mom567 Haticecakirr 🤣🤣🤣pskolojim pert nasıl ikna edebilirim ben bu çocuğu gelmesi için her gittimde uyuyor keyfi yerinde 😏
Ecemgny @Mom567 ilk kızımı 32 den sonra bugün doğurdum yarın doğurucam derken 40 da doğurmuş biri olarak 35 haftalık hamileliğimin bende 38 de bitmesini umud ediyorum 🤷🏻♀️😂
Mom567 Ecemgny 40 hafta benim pskolojimi bozuyor🤣 39a Bile rağzıyım🤦🏽♀️Bide 42 leri falan görüyormuşum😶çom ağzımı açmıyım bari🤧