MuucizeminAnnesii Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim. İdrarda az miktarda protein çıktı bir hafta sonra tekrar idrar testi vericem. Bu durumu yaşayan, düzelen var mı? Bilgi almak, konuşmak istiyorum.
Mihrimahirem MuucizeminAnnesii tansiyonunuza dikkat edin o halde. Tuzlu şeylerden ve stresten uzak durun
runigves MuucizeminAnnesii ne yazıkki benimkini fark edemediler önceki hamileliğimde. Kızımı doğum yaptıktan sonra anladılar ve 1 gün yoğun bakımda yattım. Protein ve magnezyum takviyesi aldım sürekli serumla. Eğer serum yemeseydim komaya girecekmişim öyle dediler, çünkü depolar sıfırlanmıştı. Ne mutlu ki senin anlaşılmış o yüzden önlem alırlar meraklanma 🥰
Emirinannesi34 MuucizeminAnnesii ilki 133 çıktı ikinci 177 sınır 140 yazıyordu. Korkudan ağladım ama doktorum sınır 300 korkma dedi
MuucizeminAnnesii Emirinannesi34 İnşallah benimde öyle çıkar haftaya , tüp bebek olduğu için insan normalden 2 kat fazla korkuyor 😐
Emirinannesi34 MuucizeminAnnesii inşallah çıkmaz içinizi ferah tutun. bende ödem tansiyon herşey var çok şükür çıkmadı.
MuucizeminAnnesii Mihrimahirem yarın 24 saatlik holter takılacak bakalım sonuç nasıl olacak , dua edin 🥰
MuucizeminAnnesii runigves İnşallah 🥰 rabbim sizi de korumuş, Allah bağışlasın bebiste bir şey yok değil mi 🙂