2melekannesi_ Ay devlet iyi hoş çok güzel fotoğraflar veriyordu iki seferdir ama bugün ben şok verdikleri fotoğrafa bakın😂😂 eviriyorum çeviriyorum bu bebeğimin neresi anlamıyorum bebek gibi bile görünmüyor 16 haftalık bide😂 çözebilen varsa desin hele nerde ne var bu fotoda😂 https://resimyukle.io/r/Pu31VWGckA
MinikKoala41 2melekannesi_ ultrason kalitesi çok düşük bebeği bile göre bilmiş değilim canım renkli gösteriyor mu bebeği devlet
Gnssc 2melekannesi_ 32 haftadayız basından beri devlete gidiyorum ve tüm resimler böyle 😂 sadece detaylida görebildik kızımı 🙄
oglumubekliyorumm Biz özele gidiyoruz 33. Haftamızdayız ama daha bir tane düzgün fotoğrafımız yok çünkü hep yüzünü kapattığı için göremiyoruz bizimkilerde hep bu şekilde . Haftası kilosu boyu falan yazdığı içinde doktorda artık bu şekilde bir şeyler veriyor
2melekannesi_ oglumubekliyorumm ya önceki verdikleri çok güzeldi aslında net herşeyi görünüyordu falan bu hafta benimki de çok kapattı cinsiyet görmeye çalıştı doktor ama yine de şöyle yandan falan bi poz olsaydı iyiydi bu çok acayip oldu yani😂😂
2melekannesi_ oglumubekliyorumm baştan güzel fotoları verdi beni kötü alıştırdı hayal kırıklığı oldu böyle de 😂
MinikKoala41 2melekannesi_ onu demek istemedim canım ultrasonla bakarken renkli gösteriyor mu devletteki doktorlar renkli gösterir siyah beyaz ultrason resmni verir
2melekannesi_ Gnssc yaaa o zaman ilk iki sefer aldığım resimler için şükredicem bu nedir herkes aynı dertten muzdarip😬🙈🙈
humasultan3443 2melekannesi_ bize de kaçtır gittiğimde hep parça parça ölçüm veriyor kafası bel çevresi bacak boyu vs hiç şöylemuzaktan fotoğrafı yok çocumun😂😂
2melekannesi_ humasultan3443 hahah ilk gebeliğimde benim de öyle vardı kağıtta sadece bacak var sadece kafa var falan sen parçaları birleştiriyosun puzzle gibi😂😂
humasultan3443 2melekannesi_ aynen aynen eşim diyor ki bütün göremedik çocuğu 😂😂 dedim hayal et bak bu kafası bu bacağı 😂😂