Allaha hamd olsun benimde bunu yazma zamanım geldi😌
Annemler ben 39+0 deyken geldiler bebeğimin gelmesini hep birlikte bekledik. 10 gün bekledik bebek yok. 40+2 oldum bebeğim kanala girmiyor ve yalancı sancım bile olmuyordu. Bebeğimi daha fazla riske atmak istemiyordum bayrama denk gelmesini de istemiyordum. Bu yüzden doktorumla suni sancıyla doğumu başlatmaya karar verdik. 40+3 te sabah 6 da yatışım yapıldı fitille suni sancı başlatıldı. Sancılar yavaş yavaş gelmeye başladı. İlk gittiğimde 1-2 cm açıklık vardı saat 14 de 4 cm açıklığa ulaştım aktif sancılar gelince çok zorlandım. Dakikada bir geliyordu ve çok ağır geçiyordu. O kadar yorulmuştum ki sancıların arasında uyuyordum. Doktoruma daha fazla dayanamayacağımı söyledim.😪😪 eşim doktorum ve annem beni normal doğuma ikna etmeye çalışsalar da ben yapamayacağımı söyledim. 14:15 de spiral sezaryene alındım. O kadar rahatladım ki Allaha şükür
13 temmuzda doğum yaptım şuan iyiyim bebeğimle ufak akciğer enfeksiyonundan küvezde 2-3 güne çıkacak inşallah.
Dua edin kızlar. 😌
Normal doğum çok istiyordum nasip olmadı
Hwrkes için hayırlısı neyse o olsun. Sezaryen oldum pişman değilim. Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sorularınız varsa yanıtlarım 🤗🥰💕