Sonsuzum341 Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı detaylı ultrasyon gereklimi ve kaçıncı haftaya kadar yapılıyor siz ne kadara yaptınız benim doktorum 120 TL ye yapıyoruz dedi biraz pahalı geldi bana
evaburak95 Sonsuzum341 350 tl ye yaptırdım bende çok çok gerekli bence herşeyini görüyorsun bilgileniyorsun.
Happyturuncu Sonsuzum341 yaptırmamız gereken belki en önemli şey ☺️ Vala 120 ise hiç kaçırma hemen yaptır biz 650 liraya yaptırdık
Hilal-95 Sonsuzum341 pahalımı kuzum 650 dediler bana hemd gereklı bişey bence diğer testlerden felan daha önemli bişey 150 lira burda normal muayene ücreti nerdeyse
turkanay Sonsuzum341 yani ben genelde hiç bir testi yapmadığım için onu tek yaptım 350 TL verdim ve bu semtte en uygun o hastaneydu siz 120 TL yi öpün başınıza koyun bence🙂
Esmakorkmaz Sonsuzum341 kesinlikle yaptır ayrıca pahalı da değil çok uygun fiyat vermişler 300-600 arası genel fiyatları. Bir de ikili üçlü taramalardan ziyade detaylı ultrasonda daha net sonuçlar elde ediyorsun doktor bebeğinin ölçümlerini alıyo burun kemiği oluşmuş mu ense kalınlığı nasıl organları vücut oranları vesaire her şeye detaylıca bakıyor.
Annesininkuzusu01 Sonsuzum341 Bence gayet uygun ben 450 lira verdim Trabzonda o da en uygun yerde yaptırdım. 1300 lira olan bir yer bile vardı
mom073 Sonsuzum341 abowww 120 mi pahali diyorsun ben 400 e gidiyorum mersinde ve en ucuzu buydu..burda 850 diyen bile oldu düşün yani 20+5 de gidiyorum