Gamzearkci Ben normalde jilet kullanıyorum ama artık kökten almak istiyorum bir ara eldivenle denedim genital bölgeme ama acıdan dayanamadım yarıda bıraktım bu sir ağda acı yapıyor mu acaba ona göre alıp kullanmak istiyorum
Ocak2022 Gamzearkci jiletten döndüğünüz için biraz acı yapar ama ilk birkaç çekimden sonra bölge uyuşuyor zaten. Eliniz çabuksa hızlı hızlı biter. Ama mesela ben koluma vs sir ağda kullanıyorum ama bikini bölgesine ılık ağda kullanıyorum ısıtılıp yapılanan o daha rahat geliyor isterseniz onuda deneyin.
Hilal-95 Gamzearkci biraz yapıyor ama benm arkdaşım kuaförde çalıştığı zaman ben gittim yanına pudra uyguluyolar daha az acıyor ozaman pudra döktüğünüzde hemde terleme yapmıyor fazla
Aslisila Gamzearkci bak ben de jiletten geçtim gerçekten sir ağda büyük rahatlık o dikensi his tamamen gidiyor sürekli alıp tahriş hissi yok kendini sık bir kere yap arkası gelir😘
depsizoo Gamzearkci yok be iki kere çekince bi daha hissetmiyon, nası diyem, bi sürerken çok uzun olursa acır onun dışında bi sıcaklığını hissediyon, sürerken çekerdende nası diyem, koltuk altım alınırken gülüyom ben mesela 🤣 öyle anlatıyım
Sedakbyk Gamzearkci kuafor once komple pudraliyor sonra aliyor sadece kenarlari alirken biraz aciyor.
-Cansu- Gamzearkci canım acıtmasını hafifletmek için ılık suda duş al tüyler yumuşasın daha sonra pudra sür ve ağda yağ ozaman daha az canın yanar
Belacivciv Gamzearkci İlk yapışınızda biraz acır köklerden dolayı jilet kullanmışsınız çünkü, pudra sürün öncesinde yapabiliyorsanız buz kompres yapın, ağdayı sürüp bezi yapıştırdıktan sonra çok bekletmeyin bu da önemli