Hafizeplt Gizemis ben evde egzersiz yapıyorum eğer o gün işim varsa dışarda falan 5-6 bini geçmeye çalışıyorun adım olarak 😅
Bulutsevdasi Gizemis 36+5 teyim. 3000 atsam waaoow diyorum kendime. Belim çok ağrıyor..karnım kasılıyor..küçük haftalarda iken 10 bin atardım.
Gizemis metehaninannesiii çok iyimiş ya maşallah 😅 bende yürümeye calışıyorum ama havalar cok sıcak bu ara 😅
Hafizeplt Gizemis yürüyüşe çıkayım deyince benimde 3 bin oluyo 😂😂😂 onun için evde egzersiz yapıyorum ama işim varsa alışveriş falan dışarda olcaksam da az çok adımı tamamlamaya çalışıyorum😅
Gizemis depsizoo ıphone da sağlık uygulaması diye bir uygulama var. telefona ait bir uygulama. Ordan bakabiliyorsunuz günlük kaç bin adım attığınızı
Ogretmenanneyim Gizemis xioami 4 akıllı saati kullanıyorum ben sürekli kolumda gelen aramaları da görüyorum telefonum sessizde olsa bile çok işime yarıyor tavsiye ederim fiyatı da çok uygun
Suleasyaa 37 haftaligim günlük 5 bin en az adim atıyorum. Yürüyüş sonrası evde yarım saat pelvis taban güçlendirici egzersiz yapıyorum. 37 haftalık gebeyim😊