zehranurr Bu naz niyaz nedir ben anlamıyorum. 30 haftalığım daha bebeklerimin birinin dahi yüzünü göremedim 😬😬😬😬😬 eller hep suratta sadece parmaklarla yanakları görüyoruz 🥴 nereye kadar saklayabilecekler acaba kendilerini 😂😂😂 var mı böyle inatçı bebeleri olan analar 🤬
Haticecakirr zehranurr ay benim de aynı bir türlü göstermiyor benim ki tek gebelik ama o da inatçı bir de elleriyle kapatsa iyi elini çenesine koyuyor ayağıyla suratını kapatıyor şaka gibi 🤣
Buseninannesi_21 zehranurr Bizim kiz da öyle 😂 ellerini oynatiyo yüzüne koyuyo 😂 yüzünün yarisini ve ellerinden baska bir sey göremedim 34+5′im. 😂
Rana-10 zehranurr +1 😔😔 29+2 haftalığım daha bebeğimin yüzünü göremedik bi türlü göstermiyor sırtı dönük oluyor hep çikolata falan yememe rağmen bi türlü dönmüyor 🤷♀️
Melek6177 İlk zamanlar o kadar güzel gösteriyordu ki 30 Dan sonra benim oğluşumda öyle hiç göremiyoruz eli kolu kordonu önüne getiriyor yada dönüyor 🤗
zehranurr Melek6177 ilki sonu yok bacım 😂😂😂 hiç göremedim vallahi 😂 bugün tekrar açtı doktor yine almışlar eli suratlarına
zehranurr Haticecakirr doğacakları günü bekleyen bizler bu günlerin acısını çıkartırız😂😂 ben dört gözle bekliyorum, bakalım o zaman napacaklar 😂
Burcumirac Buseninannesi_21 ikiz bekleyenler 28 haftaligim az bı yurusem ayakta dursam bacam arama kasılma ağrı giriyor sizdede oluyormu
zehranurr Portakalgeliyor bende doktorla kavga ediyorum resmen yüzünü görecem diye kadın açıyor al sana yüzleri diyor resmen 😂😂
sinembst Valla benimki istese de gösteremiyor yavrum, önüne plesanta geliyor hep parçalı bulutlu milletin kabak gibi meydanda nasıl özeniyordum, 10 gün kaldı artık doğunca göreceğim 😄
zehranurr sinembst sorma benimde bir yakınımın bebeği esniyo, parmağını emiyo. Usg görüntüleri hep böyle gördükçe özeniyordum ama gel gör ki ben özendikçe onlar dahada esrarengizleşiyorlar 😂
Kuben Benimki de bir randevuda gösteriyor birinde göstermiyor 😃 Doktor da hemen yakalıyor fotoyu sağolsun
kelebeklerdeniz23 zehranurr aha benim bebişler 😄 tek yüzlerinin net olduğu ayrıntılıdaki fotoları başka da yok. Bir kontrole annem geldi meraktan doktor uğraştı yok Allah göremedik yüzlerini 😄 biri suratını bana doğru yaslamış kucağımda bana doğru oturur gibi diğerinin yüzüne plasenta duvarı denk geliyor 😒 32.haftadayız bu arada, sizin cinsiyetler ne 🤗
Burcumirac zehranurr malesef benimkiler de öyle kızın biraz yandan gördüm sadece benimde ikiz biri erkek biri kız 28 haftaligim 😊😊
Buseninannesi_21 Burcumirac Benimki ikiz gebelik değil bu durumu hiç yasamadim canim doktoruna söyledin mi
Handehilal zehranurr hahaha benimki de aynı ne ayrıntılı da ne muayenelerde göremedik hep çikolata yiyorum yok banamısın demiyor doğunca görücez sanırım napalm 😂