Tazeanne1234 Hanımlar sizin de benim gibi bı anda ve uzun süren halsizlikleriniz oluyor mu. 31. Haftamdayim tansiyonum sürekli düşük ve bayilcak gibi oluyorum soğuk soğuk terliyorum kolumu kaldıracak halim olmuyo iyiyken bı anda bu hale geliyorum😕
derya46 Tazeanne1234 yukselmesinde düşsün canim yukselince daha kötü oluyor ac birakma kendini bol su ic ama fazla tuzlu yeme bir anda yukselir haberin olmaz
Tugce-ylds Tazeanne1234 Tazeanne1234 tam olarak öyleyim şuan canım sıcaklardan mı anlamıyorum sadece mutfağı topladım birden tansiyonum düştü şuan yatıyorum
ozlmayktkrmm Tazeanne1234 benim de genelde düşük ama düşük olması daha iyi tabi annem yüksek tansiyon hastası ondan biliyorum , ama halsizlik vs çok yapıyor soğuk soğuk terliyorsan şekerin düşüyordur genelde
Asl90 Tazeanne1234 normal bi durum canım. Bende yaşadım son haftalarda iyce düştü hatta bi ara gözlerim tamamen kararmıştı kendimi zor yere attım bi kaç sn sonra toparladım. Sıcaklar çok etkiliyor çok yormayın kendinizi ve aç kalmayın
Tazeanne1234 derya46 Tamm cnm sağol tavsiyelerin için. Tuzku ye iç diyorlar onu da abartmamak lazım demekk
Tazeanne1234 Tugce-ylds Aynen bende sadece balkon ve mutfağı toparladım tam devam ediyordum ki birden gene kötü hissettim yatağa zor attım kendimi bayilcak gibi oluyorum.
Tazeanne1234 Ahh etrafımdaki hamisler hiç benim gibi değiller öyle olunca biraz tedirgin olmustum an ne yazikki benim gibi olan da varmış napalim sabredicez🙏