Herkese merhabalar bana da buraya doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok şükür 🤲🤲 39+3i artık ne zaman gelecek diye yolunu gözlüyorduk yalancı agrılarım oluyordu arada sadece başka da bsey yoktu 😂 15.07.21 gecesi 2 de geldi sancım öncekiler gibi değildi 5 dakka da bir gelmeye başladı Evde annem vardı eşim asker olduğu için nöbetteydi bi süre bekledim kendim eşimi aradım geldi annemi kaldırmadım hiç sonra 6 gibi nişan geldi Evde duş aldım hazırlandık çantaları aldık sonra 7 gibi hastaneye gitmeye karar verdik bende şeker falan vardı bi kaç bsey daha vardı diye erken geldim saat 7 olduğu için nöbetçi doktor baktı 3 cm açılma var o günde randevum vardı zaten ama kendi doktorum yoktu 9 da gelecekti ekstra çağırsam ücret ödücektik neyse nöbetçi doktor suyumu patlattı falan İstersen kendi doktorunu bekle yatış yapalım dedi 9 a kadar bekledim kendi doktorum geldi zaten Yatışım oldu falan bi serum geldi bu ne dedim suni sancı dediler istemiyorum dedim çok az miktarda olduğunu söylediler kendi sancın yetmeyebilir dediler takıldı falan ama sancı diyim size artık 5 dakkada bir değilde 10 sn ye bir girmeye başladı ve sıklaştı çok şiddetli giriyordu agrılar çok bağırdım çok ağladım ama karşıladım agrıları pilates topu sıcak duş yürümeyle açılmam ilerledi saat 9 dan 2 ye kadar 9 cm ile doğuma hazırdım yani 6 saat falan suni aldım ama artık halim kalmamıştı sürekli alttan bakıyorlardı ve canım çok yanıyordu özellikle agrıyla bakmak istiyorlardı açıklığı görmek için derken 9 cm oldugumda dogumhaneye alındım ıkınmamı söylediler ama artık halim kalmadığı ve nefesim yetmediği için ıkınmalarda bırakıyordum ve geri gidiyordu oğlum böyle böyle 10 ıkınma da falan dogurdum sanırım sadece nefes sorunum olduğu için ve birde çok yorgun halsiz olduğum için ıkınmakta zorladım ama son bir ıkınma yaptım ki o an içimden bir balık gibi kayıp çıktı ve kavuştukkk 4 tane dikişim oldu az agrı var oakadar sadece şuan hastane odasındayız ögleden sonra çıkıverdi inşallah ikimizde çok iyiyiz buna sağlık çok şükür oğluma kavuştum darısı başınıza inşallah canlarım bol bol dua edin Nefes egzersizi yapın bebeğinizi kucağınıza alınca hersey geçiyor unutuyorsunuz rabbim hepinizi kurtarsın çocuklarınıza kavuştursun inşallah 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰 ayrıca da ebelerim bi harikaydı bir sözümü iki yapmadılar çok şükür ilgi alaka son dereceydi doktorum da öyleydi çok şükür bi an artık vazgeçiyordum hatta doğurmaktan hep destek oldular inandırdılar beni gaza getirdiler hep benimle sıcak suya kadar girdiler doğumhanede elimden tuttular hepsi çok iyiydi ebelerim çocuk hemşirelerim doktorlar herkes iyiydi rabbim hepsinin ne muradı varsa versin Pendik medipol hastanesinde doğum yaptım bu arada🤲🤲🥰🥰