caglacaglar 2 gunden beri gecmeyen dis agrim var 22 haftalıgım ama doktora gitmeye korkuyorum. Evde dis agrisini nasil gecirdiniz anneler? benim gibi olan var mi?
Vldn caglacaglar karanfil yağı eczaneden hemen al pamugu üç dört damla damlat bir dakika içinde geçeçek agrın benimde bir ay önce çok ağrıodu araşdrdm wczaneden aldım anında geçdi
aasenamerve caglacaglar ben de dişimin üstünde karanfil bekletmiştim 3-4 karanfilde geçti ama kalıcı çözüm olmuyor tabi
Emine24 caglacaglar bence sen bi diş hekimine git ☺ Ben 19. Haftada 20 ilk diş ağrısıyla 27. Haftada da dolgu düşüp ağrı yapmasıyla gittim her ikisinde de benim için uygun olan tedaviyi uyguladı. 20 ilk dişimin ağrısı olduğu zaman iltihap bile vardı . Bebeğe zararı olmayacak antibiyotik verdiler ağrı biter bitmez kestim zaten . Boşuna kendine eziyet etme evde
MrsAnwar Bi forumda okumuştum elma sirkesi ve bi diş sarımsağı cezvede kaynat sonra ılınsın gargara yap 10dak sonra geçiyor. İnanmamıştım ama baya işe yaradı. Ama baya kötü kokuyor kaynarken uyarmadı deme 😁
caglacaglar Emine24 birsey olur diye korkuyorum ama yarin sabah ilk isim gidicem doktora 😊😊 tesekkur ederim
Emine24 caglacaglar hiç bişey olmaz gönlünü ferah tut☺ Hanile olduğunu söyleyince ona göre müdahale edecekler zaten😊 geçmiş olsun💕