Cansum1 Eğer haftaya perşembe 3 5 cm açılmam olursa yatışım yapılacakmış kızlar çok korkuyorum dua edin benim için hayırlısıyla sağlıkla yavrumu alayım :((
Pinkmom Cansum1 Haftanız gayet iyi korkmayın sağlıkla kucaklayın inşallah.Sıkıntınız neydi peki? Bnmde çok kasılmam var kontrole dha var normal mi değil mi bilemiorum onun yüznden herkese sorar oldm🤦🏻♀️
Cansum1 Deniz2961 en büyük korkum sağlık sorunu ve küvez sıkıntısı yaşarmıyız diye doktorada soramadım şok oldum aklım durdu resmen
Cansum1 Deniz2961 Doğumdan da çok korkuyorum çatım da orta derece suni sancı nasıl bilmiyorum ne yapcam şaşırdım
Deniz2961 Cansum1 Rabbıme bol bol dua et cnm rabbm saglıkla kucgna almayı nasip etsin Bı avazda kurtarsin senı ınsallh
BurcinC Ciğer geliştirici iğne yapıldı mı canım bebek için ? Yapıldıysa küveze girme olasılığı düşük oluyor sanırım
Duzenliozkan12 Benimde suan 33+5 3 cm açılmam var iğne falan yapıldı evde bekliyorum şu yada kanamam olmasini erken doğum riskim var kanala girmiş bebeğim ama bana doğum demediler suyun gelirse kanaman olursa gel dediler onun dışında başka bişey yapmıyorlar
Cansum1 Duzenliozkan12 iğne vs hiçbirşey demedi doktor haftaya 36+5 oluyoruz eğer 3 cm 5 cm açılmam olursa yatış vericemmm dedi
Cansum1 Pinkmom hiçbirşey sıkıntım YÖK çatı muanesi yaptı doktorum çatım orta dereceymiş dediii bir sahalı kontrolde 3 5 cm açıklık olursa yatışını yaparım dedi bend kraldım öyle aklımda durdu
MucizemE Sağlıkla kucağına al canım inşallah sanırım. Sen benden önce doğaracaksın bende 35+4 oldum bu cuma çatı müyanem olacak . Senin açıklığı nasıl anladılar