alininannesiii Tuna ismi kız ismi diye geçiyormuş bence erkeğe daha giden isim Tuna ismini erkeğe koyan var mı aranızda
[silindi] alininannesiii bence çok güzel bı isim Tuna diye kız ismi mi olurmuş ya🤦🏻♀️ tandigim tunalar hep erkek. Tunahan koyabilirsiniz mesela ☺️
alininannesiii Clementinee şimdi anlamına bakayım dedim internetten kız ismi diye geçiyor falan yazıyor ama erkeğede konuluyormuş
alininannesiii [silindi] eşim Ali koyuyor Tunahan koyarsam uzun olabilir diye düşündüm Ali Tuna koymayı düşündük ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
[silindi] alininannesiii Ayy Ali ismide çok güzel bence Ali Tuna yan yana çok güzel oldu bence çok beğendim👍☺️
Ank-16 Şimdiye kadar hiç kız ismi olarak karşıma çıkmadı. Bir sürü öğrencim oldu Tuna isminde, hepsi de erkekti 😊 erkek kuzenim var bir de Tuna.
Aysnn3705 Tuna erkeğe daha çok yakışan bi isim tabi kızdan ziyade kız çocuğuna da olsa olsa Turna olabilir benzer isim olrak bence
alininannesiii Aysnn3705 dün eşim soktu aklıma Tuna yı iki üç gündür gidip gelip söylüyor bana araştırayım dedim
alininannesiii Portakalgeliyor ama Tuna kız ismine yakışmıyor ki bence kızım olsaydı düşünmezdim biraz sert isim kalıyor çünkü 🤔
Aysnn3705 alininannesiii yani tuna hem kıza hem erkeğe konulabilecek bi isim deniz gibi yüksel gibi mesela sadece daha çok erkeğe kullanılmış biz de o yüzden kı ismi olarak yadırgıyoruz biraz mesela Kırmızı Oda dizisinde varmsekreteein ismi Tunaydı orda şimdi aklıma geldi
Merkun alininannesiii kız ismi diye geçiyor evet ama tanıdığım tunalar hep erkek😂 bence erkeğe daha çok yakışıyor çokta güzel bi isim 🍀
alininannesiii Merkun kızım olsa koymam asla Tuna kızı andırmıyor ki tek ben böyle düşünmüyorum eminim 😄
annesinin_beybisi alininannesiii tuna genelde erkeklere koyulan bir isim arkadaşımın kardeşinin adı tunahan çok uslu akıllı bir genç