Veee inşallah doğum için yatışım yapıldı kızlarrrr. 🥰🥰🥰 O kadar çok heycanlıyım ki bakalım sezeryan doğum mu olacak normal doğum mu 🙏🙊 akşam saat 23.00 da uyumaya gittim yatağa girerken bir sancı yokladı beni ama sonra yatağa uzandım uyudum. Sonra saat 00.30 da rahatsız olup uyandım gaz sancısı gibiydi çok rahatsızdım. Sonra kalkıp Bi su içip lavoboya gidip geri uyudum. Daha sonra saat 3.15 de artık uyuyamadığımı fark ettim hemen kalktım. Ama bsildiğiniz gaz sancısı başka birşey olamazdı yani. Daha sonra tekrar lavoboya gittim ve ishal olduğumu fark ettim ve makata acayip bir baskı da vardı ama hazım yoktu gaz sancısına rağmen 🤦♀️sonra baktım ne uyutuyor bu ağrı ne kaldırıyor devamlı değil ama belirli aralıklarla geliyor ve kıvrandırıyor. Sonra dakika tutayım Bi dedim bakayım ne oluyor Bi baktım 8 dakikada bir sancılarım var. Daha sonra bir duşa girdim çıktım yine geçmedi. Sonra giyindim eşimi uyandırdım kahvaltı yapıp çıktık. Dün de bir temizlik yapmıştım ki sormayın 😂 temizliğin gücü adına doğum başlamış meğer. Saat 8.30 da girişim yapıldı ve 3 4 cm açıklık var dediler. Ama bebeğimin iriliğinden dolayı net olarak normal doğum veya sezeryan demediler. Hayırlısı neyse o olsun bebeğim ve benim sağlığım herşeyden önce geliyor yapacak birşey yok tabi 🙂 ne olursa başımın üstüne. Birde açıklık olmasına rağmen bebek kanala girmemiş sanırım o da doktorları ikilemde bıraktı biraz 🙁