humasultan3443 Kızlar ben biraz panik bi insanım da aklıma bişey takıldı mesela ultrasona girdik doktor ters bi durum görse üzülmesin etmesin diye her şey iyi her şey yolunda demez demi yani biraz saçma bi soru oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
Cennet-polat humasultan3443 Hayır saklayamaz zaten ne olursa olsun söylemek zorundalar benim her iki doktorumda sol böbrekte büyüme var dedi bu genelde olan bişey sonra geçiyor ama söylemek zorundayım korkulcak bişey degil dedi
MineLule humasultan3443 Çatır çatır söylüyorlar her şeyi nasıl öyle söylüyorlar bilmiyorum hamileliğimin başı sıkıntılı geçmişti
zehranurr humasultan3443 sizi üzmek değil kendilerini tehlikeye atmamak için öyle bir şey yapmazlar. Bir sorun olupta söylenmediğinde kimin yakasına yapışırsınız? Doktorunuzun..
ivmenas humasultan3443 benimki her seyi soyluyor 😃 su geri bu onde ama bunlar normal, sunu sunu goruyorum ama bu gecici gibi
zeytinkiz humasultan3443 hahahaha doktorlar mı üzülmemizi düşüyor 😆 ahhhh canım ya ortada hiç bişey yokken bile en ufak gördükleri seyi abartma abartma anlatıyorlar mecburlar. 32.haftamın içindeyim. Belki 6-7 farklı hastane özel devlet 20 ye yakın doktora muayene oldum bebekte ense kalınlıgı var dıye. Valla hepside catır cutur konustular. Kimse aman üzülme strese girme demedi. Emin ol bişey olsa direk söylüyorlar.
Elsu26 humasultan3443 elbette söylemek zorunda saklayamaz ama benim doktorum çok iyi bir şey görürse emin olmadan söylemez işte bu iyi bir şey emin olmadığı için cinsiyet tahmini bile yapmadı 😂 korktma kendini sinir stres bebeğe en çok zarar veren şeydir unutma
Mucize_ Yok tabi ki saklamz . Öylr olumsuz bi durum görse hemen bişiler yapmak için atağa bile geçer yani. Çünkü anne karnındaki bebeğe dahi tedavi uygulaması var. İçini rahat tut sen.
humasultan3443 Teşekkür ederim kızlar ya ay aklımı kurcaladı kaldı dedim acaba oluyor mudur böyle bişey pek ihtimalde vermedim ama sormak istedim bçvalla sağolun 😊