svdmm16 Kızlar 32 de calışabilir raporu alıyoruz ya 37 de tekrar bir rapor almamız gerekiyor mu ?? Hastanedeki sekreter 37 ye kadar calıştıysan gerek yok vermiyoruz dedi işyerinde özlükteki abla raporu getirmen gerek dedi 😕
Periwashere svdmm16 ben de ogretmenim 37de alin dediler. 37.haftam da bu pazar doktorlar yok nasil olacaksa
Handeslife svdmm16 37 haftadan sonra rapor vermiyorlar. Çalışamaz oluyor kanunlara göre zaten. Ben istedim ancak gerek olmadığı için vermediler. ☺️
lentil svdmm16 37 de zorunlu çalışamıyorsun zaten rapor alamazsın benm bildiğim kadarıyla bak cnm 3a maddesi https://imgyukle.com/i/x6Quc
Umbilik Hastanede sorduğumda bana da “Gerek yok, eğer ki çalıştığınız yer isterse hazırlarız.” dediler.
svdmm16 Gizmom evet ama özlükteki abla 37 de raporunu getirirsin dedi hastaneye sordum o haftaya kadar calıştıysan vermiyoruz dedi sonra sorun yaşamak istemedim 😊
fatmakolay Periwashere yaz tatiline denk gelen kısmını doğumdan sonraya aktarabiliyor musunuz? Çalışamaz raporu gerekli mi
Handeslife svdmm16 37 sen sonra Çalışır verilmiyor kanunen. Kanun yani ☺️ Çalışamaz raporu alabilirsin.
Fatos-90 svdmm16 canım benden de rapor istediler. Hatta ben bayramdan sonraki hafta başlatacağım 26sında çalışamaz raporu alacağım. Son 4 hafta çalışmamış olacağım.
svdmm16 Fatos-90 senin alman gerekiyor. Ben en fazla aktarılan 5 haftanın hepsinde çalıştıM o yüzden gerek yok dedi
iremcannn1907 svdmm16 37. Hafta zorunlu izne ayrılıyorsun canım, çalışabilir raporu devlet tarafından yasaklanan bir durum bu haftadan sonra.