Sevimlianne_adayi Bugün yumurtlamadan sonra 9 üncü gün test yaptım ilk 5 dk içerisinde ikinci çizgi beyaz çıktı ne anlama geliyor kuruyunca okey kendi çizgileri çıkıyor da ilk 5 dk içinde çıkınca şaşırtıcı başına gelen var mı hata 5 dk bile sürmeden çıktı https://resimyukle.io/r/pwtmPg6jYM https://resimyukle.io/r/1K68TEibgt
Hiraa Sevimlianne_adayi canım bende bundan yaptım benımde oyle cıktı 2.ye yap ama yarın sabah yap ve sılık cıktı cok senınkı umut ettırmek ıstemem ama hayalet cızgı gozukuyo ınsallah vardır yarın sabah tekrarla ama ılk ıdrarla
elfmoom Sevimlianne_adayi kuzum testin bozuk başka bir testle tekrarlasana ? ben geçen gün kan ve idrar yaptım pozitifti ertesi gün idrar yaptım negatif çıktı 🤭 bozukmuş test strese girme ve hemen test alıp tekrarla ve kan ver sonrasında :)
Sevimlianne_adayi Adalina09 test yok bugün ilçeye gideceğim erken gebelik alacağım göğüs hassasiyetim başladı inşallah vardır ya 😔😔
Papatya2768 Papatya2768 Sevimlianne_adayi erkem gebelik de regl öncesi 5-6 güne kadar çıkar tabi geç döllenme olmadıysa
Hiraa Sevimlianne_adayi erken gebelık alma bebetime cok ıyı benım erken gebelıkte cıkmamıstı bunda cıktı dusun bır sabahcık daha bekle
Sevimlianne_adayi Hiraa bugün erken gebelik alıp denicem saniyesinde beyaz çizgi çıktı ya bu marka iyi değil herhalde ama hiç saniyesinde çıkan beyaz çizgi görmedim kuruma çizgisi olması imkansız
Hiraa Sevimlianne_adayi ya bu marka on numara ben adstıme 3 gun varken bununla ogrendım hsrkesede bebetime onerdım sen bılırsın ama erken gebelik testınde benım hıc cıkmamıstı bence yarın sabahı bekle gene bunu al bıde erken gebelıkte al ama ılk ıdrarla yap 😊
Hiraa Sevimlianne_adayi senı cok ıyı anlıyorum canım bende oyle sabırsızdım kı o gun bana gecmek bilmedı inşallah hayırlı guzel habeeler alırsın eger varsa duyurursun bızlere 🥰
EceDrn Sevimlianne_adayi erken gebelik testleri var Cinsel birliktelik sonrası 8. Gün de gösterim sağlıyor fiyatta uygun 20 TL civarı onlardan alıp denemeni tavsiye ederim. Bu tip testler bazen farklı sonuç verebiliyor.
Glsnisa14 Sevimlianne_adayi ben hamileyken adetim bir günn geçmişti ve negatif gördüm sonra sabrettim Bi test daha aldım ve ikinci çizgi silikti. Yeniymiş şükürler olsun oldu. Allah sana da nasip etsin. Biraz bekle derim çüngü hct değeri düşükse de net çıkmaz
Sevimlianne_adayi elfmoom tamam bugün tam cinsel birliktelikten sonra 8 yün olmuş bakalım bi demiyim adete de 5 gün kaldı