byzza16 Duygu17 bizimde son 16☺️ Durumlar vahim valla sıcaklarda dayanamıyorum artık günler bir an önce gecsin istiyorum
Fundakrer Duygu17 bizimde son 8 kaldı inşallah 8 güne kalmadan gelir artık bir an önce kavuşmak istiyorum 😊
19912021 byzza16 bende sezeryan olucam tam tarih belli olamamak ile birlikte 2 haftam var sanırım coook heyecanlı ben korkuyorum kolum kırıldı hava çok sıcak ama hemen dogurayim da istemiyorum
Duygu17 Fundakrer bende gelsin artık hissediyorum ama hiçbir belirti yok hala çok hareketli sizin de öyle mi😂
esinaltintaas Duygu17 Son 10 Bayramı da çıkartsın diye dua ediyorum 😂 bayramda 4 gün doktorum burda yok başkasına kalmak istemiyorum 🤦
turkankrbyk Duygu17 evet başlarda zaman hiç gecmicek gibi geliyordu cok hızlı geçti, simdi ise bu günler geçmiyor geliyo😁
Nuray71 Duygu17 yaa benim de son 10 dediğiniz gibi ne bi belirti var ne bişey üstüne bide maşallah o ladar hareketli ki
Fundakrer Duygu17 evet maşallahı var hareket konusunda bebeğim erkek bu arada sizin cinsiyetiniz ne acaba gelmesi için kaç hafta önce hurma yemeye yürüyüş squat yapmaya basladim ama hala bekliyorum 😅