Mervissss litha insallah cok tesekkur ederim . Ne bileyim 4 yıllık evliyiz ilk hamileliğim . Biraz fazla heycanlıyım . Silik çıktı biraz o yuzden bi sorayım dedim ☺️☺️☺️
litha Mervissss biz de evleneli 4 yili gecti ama ben anca karar verebildim bebege🙈😝😬ama sen istiyodun sanirim 😝o zaman gozun aydin diyelim🤩heyecanlanman cok normal anliyorum emin olamayip sormani☺️
Mervissss Barlas_mom hayırlısı olsun canımmm benimde 2. Çizgi biraz silik ama bence olmuş bu iş ☺️ Ben de kan verecegim
Mervissss litha evet istiyorduk .ama bizde ancak koşuşturmalardan fırsat tanıdık kendisine . İlk denemeyle oldu birazda şaşkınlıgım var . Korkuyordum ama çok şükür diyelim ☺️☺️ Çok teşekkür ederim . Hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah 🙏
litha Mervissss bizim de ilk deneme bu🤩😝ama tutmadi gibi geliyo bana bakalim ne olur adetimi bekliyorum 😬ilk denemede olmasi cok guzel bence bakalim benim de oyle olacak mi pek sanmiyorum ama😝😬umarim🙏😍
Barlas_mom Lilaaa sat 27 Haziran yumurtlama 7-9 Temmuz bat 25 Temmuz ☺️🙏🏼 Regl öncesi çift çizgi gördüm benim şuan için en büyük belirtim bel ve kasıklarım da iğne batması gibi hisler var
Mervissss litha ben ilk denemede tutacagını hiç ama hiç sanmıyordum . Öyle düşünme bence oldu 👍 ne zaman adetin
litha Mervissss son adetim 22 hazirandi iste ne zaman adetim tam bilemiyorum cunku 30-35 gun arasi suruyo genelde dongu yani 26sina kadar olurum herhalde 💁🏻♀️yaa sen de mi bence oldu diyosun alla alla🥺😝kiz icine mi dogdu oyle bi his mi geldi niye oyle dedin bak simdi😝 @sdmr20 de senin var gibi geliyo dedi😬belli olmaz tabii ama belirtim ve hissim de olmayinca tutmadigini saniyorum🤓
sdmr20 litha ilk teyzesi olmak güzel inşallah tutmuştur😋😍 ben yazana kadaaaar herkes hamile kalmış vay anasını bee🤣🌸 Müthiişş darısı bize inşallah 😍🤲🏻
litha Lilaaa evet ya takir takir hamilelik haberi geliyo posta😍🧿yaa evet bize de ugurlu gelir bu post umarim😍
Lilaaa sdmr20 hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸
Barlas_mom Lilaaa ben geçen ay ovülasyon testi yaptım olmadı bu ay da şehir değiştirdik hem memleket uğradık hemde taşınma işleri geçen ay kaç gün sonra yumurtladıysam onlara denk getirdim ama pek bir ümidim yoktu kafandan silince gerçekten oluyormuş ☺️☺️