Selen37 Cinarinannesiiiii sallıyorlar valla emin ol 😂 benim kızıma da erkek dedi, ama özeldeki doktorum kesin kız dedi diyince o zaman kızdır ben göremiyorum dedi. Önünden geçmem daha 😂
Kvsraykt Gulcingezer bundan 3 yıl önce Antalya da devlet Hastanesi’nde 16 haftalık olmuştum doktora sordum cinsiyeti belli mi diye benim söyleme zorunluluğum yok dedi bir daha adım atmadım çok üzülmüştüm özele gidip öğrenmiştim
Seda9507 Gulcingezer yaaa ne zaman gelmiş bu 🙄 ? 3 gün önce gittim 12. Haftam olmasına rağmen tahmin yürüttü doktorum yeni geldiyse çok anlamsız degilmi….
Gulcingezer Seda9507 bnde bilmiyorum ki duydum sadece gerceklik payini hic bilemiyorum ama hastaneden doktordan degiskenlik gosterebiliyormus
C-12 Gulcingezer böyle bişey olması mümkün değil , muhtemelen doktor çok bakmak istememiştir ilgilenmek istememiştir
Mom726272 Gulcingezer çok şaşırdım ya 3 sene önce doğum yaptığim geçte olsa öğrendim bacakları kapalı dedi hep 6 aylıkken öğrendim oğlumu kızıma hamileyim 16 haftalıkken tahmin etti doktor detaylıya girince kesinleşti şuan 27 haftalık hamileyim
Gulcingezer Feyzabeyoglu oyle olmasi daha guzel ama ornekleri var maalesef doktordan doktora fark ediyo durum