Kızlar bende doğurdum çok şükür yarabbim öncelikle allah hepinizi kurtarsın. Benim öyle uzun uzun yazacak duygusal bir doğum hikayem yok ilginç ve komik bir hikayem var🤭😁 Bebeğimde kordon dolanması vardı 39+1 olduğunda doktorum suni sancı verip doğum başlatmak istedi sabah 8 de doğumhanede benle birlikte suni sancı verilmeyi bekleyen 4 kişi vardı hepimize suni sancı tek tek verildi hepimiz bir odanın içinde sohbet ede ede arkadaş olduk sırayla nst çekiliyor açıklık bakılıyor falan tabi bende 1 cm bile olmayan bir açıklık var. 1-2 saat sonra herkes sancılanmaya başladı bende tık yok nst’ye bağladılar ebe diyoki müthişsin sancıların çok iyi bugün doğurursun diyo ama ben hiç mi hiç hissetmiyorum. Neyse 2 saat daha geçti nst’de sancılar hala çıkıyor ama bende hala tık yok hissetmiyorum ve bu şekilde akşam 4 e kadar bekledik bende hiç bir şekilde ağrı olmadı ama diğer 3 arkadas bu arada doğurdu 😁 sonra doktorum geldi açıklık baktı o 1cm bile olmayan açılmam hiç ilerlememiş bebek inmemiş bile yani nst’de sancı görünsede hiç bişey hissetmemem o yüzdenmiş sonra mecburi acil olarak spinal sezeryan oldum şuan bebeğim 3 günlük allah herkesin gönlüne göre versin🤭😊😊😁