zeytinkiz Mom567 Biz İstanbulda sıra bulamıyoruz diye ya kınıyoruz ama Sivas da bile böyleyse vay halimize biz hiç şikayet etmeyelim 🥴 bende sivaslı yım bu arada İstanbul da yasıyorum 🤗
Mom567 zeytinkiz malesef ki durum böyle sıra almak istesem vermiyorlar bile acile git diyorlar acilde hiç bakmıyor zaten en iyisi ben özele gidiyim dedim😅özele gittim bugün 1 ay sonunda😅bende İstanbul’a gelin gittim şuan tekrar sivastayım hemşerimi diyorlardı ona ondan mı oluyoruz🤣😍😍
zeytinkiz Mom567 hahahaha evet canım hemşeri oluyoruz 😀 mecbur kalınca özele gidiliyor ya napacaksın sağlık bu 🤷
Mom567 Sevgikaya1525 yaaa hemen git böyle durumlarda çok korarım en ufak sancım olsa gidiyorum hatsnayee diyorlar hemen ne herşeye gidiyorsun yalancı sancıdır diye ama bunu duymam lazım senin sıvı gelmiş zaman kaybetme git hemen
Sevgikaya1525 Mom567 ayn. Kuzum gidcem eşim gelince onu bekliyorum bende en ufak şeyde giderim ilk gebelik tecrübemiz yok sonuçta insanlar ne kadar da korkma desede doktoru duymak rahatlatır insano
Sevgikaya1525 Mom567 kuzum araba yok bizde kaynımı bekliyoruz o da gelmedi dha doktorumu aradım o da bana enfeksiyondan kaynaklanıyor göbek deliğinden sıvı gelmesi yarın mutlaka gel dedi tm dedim yarın gdcm ama sıvı akması durdu sancılar var ama ara ara yokluyor