Cgla Apartmandan gönderilme belki olmaz çünki almışlar o evi yani kurtuluş imkanımız 0. Dedik polis çağırıcaz artık belki biraz hani ondan çekinirler gibisinden söyleyelim çağırmadan ona bile kime derseniz diyin diye bi tepki bi kendini bilmezlik le cvp verdiler.... ya zaten o ev tamır işlerini hiiiiiç saymıyoruz sabah erken saatte o matkap sesi kendileri gelmeden onlar verdi çakma sesi Yok pat küt sesi oda yetmiyor onlara gelen üste bile önce bize uğruyor yani evde kimse olmadığından usta gönderiyorlar eve sabah sabah kimin zilini çalıyorlar bizim kim o diyorsun otomotiğe basıp aç abla diyor sabah sabah banane kime geldin se o geleydi senle açaydı kapıyı yanı bir süre de ustalarına özel kapıçılık yaptım yani şu taşındıkları bir ay bana bir ömür gibi geldi geçti gibi.... ya zaten hamilelikten dolay gece rahat yatamıyorum sabaha doğru anca uyuyorum oda uyku sıkınca mecbur bünye uyuyor tam bu sıra bunlar başlamıyor mu tepinmeye bu defa evde gün boyu şarhoş bitkin ayakta duracak halim olmadan dolanıyorum yemek yemeye halim getirmiyor kahfaltı yapayım bulduğum yerde düşüp kalıyorum biz gözümü yumsam kar diye