minikturta Iyi geceler arkadaşlar 🙅♀️ Pskolojik olarak çökmüş bir durumdayım 39+4 olduk hala bulantılarım devam ediyor, uykum var Uyuyamiyorum midem uyutmuyor sıcak bi yandan bebiş doğmuyor strese bindim bi yandan ay ne olacak böyle aglicim😭
Gururunannesi minikturta bn olsam durup durup ikinirim belki gelir 🥴. Şuan 34 haftalık hamileyim üste tükürsem bıyık alta tükürsem sakal . Eşim covit oldu bugün testi yan odada bir türlu zaman geçmiyor ☹️
Melisaalagoz minikturta benimde 39+0 al benden de o kadar perişan oldum eriyorum sıcaktan hareket edemiyorum karnım sanki bacaklarım dan düşecek ama yinede tık yok naptiysam gelmiyo düşünmemek lazım herhalde ya
ysmn_1506 minikturta Artı 1 sıcaktan uyuyamamak. Sucuk gibiyim şuan kaç kere kalkıp üst baş değişiyoruz bana mısın demiyor. Hayatımın en kötğ yazlarından.
minikturta Gururunannesi yaaaa çok geçmiş olsun çok kötü bi durum bende 12. Haftamdayken olmuştu eşim çok zordu Allah yardımcın olsun kuzum 😭
minikturta ysmn_1506 banyoda ayaklarımı yıkıyorum odayla arası 3 adımlık mesafede ama odaya gelene kadar kuruyorum 😏
Evlatlarimm minikturta ne kadar uyanık kişi varmış 😊 bende geceleri illa ki uyanıyorum 32 haftalığım normal ki ki ya
minikturta Evlatlarimm çok normal ben hiç Uyuyamiyorum ahahah😂😂😂 30dan sonra uykum parça haline gelmeye başladı şekerim seninki de başlamış geçmiş olsun 🤗
Gururunannesi minikturta teşekkürler nasıl yapacam bilmiyorum o kadar tuhaf hissediyorum ki . O bir odada odaya giremiyorum. Odadan odaya TLF konuşuyoruz . Of Allah im yardım et
Melisaalagoz minikturta yarın 1 de kontrolüm var canım bakalım varmı yokmu doktor bakar heralde aslında bana çatı muayenesi de yapmadı doktorum 36. Haftamda acilden ağrım vardı gittim açılma varmı diye bakmıştı yoktu ama çatı muayenesi farklı oluyor heralde açılmaya bakılınca aynı şey mi oluyo hiç bilmiyorum ki valla
gokturkefe minikturta say say bitmez 😓 hamileliğin ilk zamanları uyuyamazdım kafaya takmaktan kesin hormonlardan diyorum. Bugün de aklıma geldi nerden geldiyse halbuki lavaboya kalkmıştım 😂😂😂😂😂
Zeynep_49 minikturta maşallah bişey kalmamış ha bugün ha yarın olacak durumda ama benimkiler 23 daha nezaman bitecek bu safak
nvn-mutlu minikturta Allah yardımcın olsun 🤲 bebiş iyice büyüyüp öyle gelmek istiyor herhalde 😂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah