Yagmur_849884 Ece59 2022 ocak sonu şubat başı bakalim insallah 🙏🙃 benim gibi olanlar ya şuan 11+3 olmak gerekirken geçen gün ultrasonda 10 haftalik çıktık sorun olmaz bu di mi kafama takılıyor
Selin12- Yagmur_849884 haftasına göre geri kalmış ama sorun olmaz bir kaç günden sıkıntı olması için arada hafta farkı olması gerekiyor protein tüketin bebek ayını yakalar çok Anne var bu şekilde
Cicek08 Yagmur_849884 geç yumurtlama olmuştur bunu geri kalmış gibi düşünmeyin problem yok illa ki aylar içerisinde değişik gostercek zaten :)
Yagmur_849884 Selin12- aslında tam 1 hafta fark var. Insallah düzelir , doktor önemli değil o dedi. Ama korktum ben
Fatma_veysel25 Ece59 ocakta miniğimi kucağıma alacağım biiznillah🤲😍👶14. Haftada hem ikili test hemde cinsiyet için gidicem bakalım hayırlısı artık
Gizemkrkt Ocakta alacağım bende nasipse 16 sı görünüyor şimdilik cinsiyet öğrenmedik 16 haftalık iken kontrol var Şu an 14 Haftalığım
Derya2867 Ece59 Ocak sonu doğum gözüküyor haftaya 2li test yaptırma zamanı geldiydi ama bayrama denk geliyor sonraki hafta yaptırıcam
canoldunbebegim Mom62266 aynı tarihi banada verdiler ama hayırlısı cinsiyet için bişey demediler değilmi henüz 😇 bide tahmin verdimi doktorunuz ne zaman öğrenirsiniz diye bizimki kalp atış hızını bile söylemiyor
Ergunsed 17 ocak kismetse sezeryan olucak %60 erkek dedi cinsiyete doktorumuz kiz hissediyordum bekliyoruz bakalim