2minikannesi Hayırlı cumalar arkadaşlar Ankara’da yakın zamanda özel hastanede sezeryan doğum yapanlar veya fiyat alanlar var mı acaba paket değil sadece doğum için gideceğim
Mom789 3 hafta önce memorialde oldum dışarıdan doktorumla o hastaneyi seçtik benim doktorun ücreti ve hastane ücreti toplam 14 küsür bisey ödendi doktor icinden ya 2,5 ya 3,5 civari para aldı orayı tam bilmiyorum
Mom789 Mucizeyibeklemek memnunum ya dogum sonrası hersey mükemmeldi yani hemşirelere bağlı gecevdoguma gittigimdekiker benim aci çekip bagirmams söylendi ulan ebe gelmiş açıklık bakmak için elini koluna kadar sokmaya çalışıyor,bi yandan suni sanci son doz alıyorum,bi yandan biri bebe gelsin diye karnıma basıyor tabi bağırırım Allahtan sonra doktorum yetişti o açıklık bakınca acıtmıyor zaten sonra mecbur sezeryana alındım boşa kivrandim ama o ebe ve hemşireler ben ameliyat çıkışına nöbet değiştirmiş gelenler daha tatlılardi
Mom789 onhaziran yasaktır ya dogum katı cok sakindi diğer katlar esnekti ama dogum kati kesinlikle almiyoruz dendi gelen yerine esim asagi indi bileğinde refakatçi bilekliğini gelene takti o oyle cikti oyle yapılabilir ama bi düşünüyorum dışarıdan boyle yapıp virüsten gelir en azından bize ve refakatçi ye test yapiliyor
Mom789 Ebru5474 malesef bende acaba normal diye bekledik suni sanci aldım lavman yapıldı serum falan sonra sezeryana dondu onun için kan testi epidural gece iki kez agri kesici yaptırdım acaba bunlar fiyata artı mi olduki dedim yinede bilmiyorum 🤷♀️
Mom789 Mucizeyibeklemek 2 gece parası ödendi sezeryan oldugu için ama ben tek gece yattım eve çıkmak istedim ciktim hastaneden sıkıldım 😀 harekete alışık bünyem var duramadım eve gidip iş yapıyım ben iyi olurum diye 😅