kerimeurgun Gögüslerimde şişlik ve ağrı var dokunamıyorum bile adetim 4gun gecikdi sizce hamile olabilir miyim?
Asyamira kerimeurgun en doğru sonucu tabiki test verecektir ama benimde tek belirtim göğüslerde şişkinlik ve ağrı olmuştu
Mom54755 kerimeurgun İnşallah hayırlısıyla hamilesinizdir🤲bende kimyasal gebeliğimde aynıydım hem şiş hem ağrısı çoktu dokunamıyordum heleki uçlarına hiç dokunamıyordum
kerimeurgun Mom54755 bnde daha önce yaşadım kimyasal gebelik ama bnde böyle bi durum olmamıştı sağ salim gelir inşallah bu sefer bebis
sehrengiz_8 kerimeurgun hayırlı olsun İnşaAllah ayy çok seviniyorum böyle birilerinin hayalleri daha gerçek olunca sağlıkla dünyaya getirmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah
Mom54755 kerimeurgun hadi hayırlı olsun gözünüz aydın bu sefer sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşallah
Civcivim_34 kerimeurgun ben de geçen ay kimyasal yaşadım peşine hemen hamile kaldım canım keseyi gördüm sıra kalp atışında
kerimeurgun sehrengiz_8 Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah