Busra333 kötü düşünme kötüye izin verme bak ben tüp bebek ile hamileyim amh 0.24 yani yumurta rezervleri az ilk duyduğumda ne demek oldugunu bile bilmiyordum hastaneden geldikten sonra eve gelip araştırdım menopoza yakın demek vs yazıyordu olsun dedim olan da varmış umudumu üzmedim eşimin lafı bu arada bu umudunu sakin üzme , sonra şu zaman rahim filmi dedi gittim rahim filmi çektirmeye tüpler tıkalı dedi yine ne demek olduğunu bilmiyorum geldim eve baktım araştırdım olsun dedim genelinin açılıyormuş , sonra mail atmadığım doktor kalmadı hepsi alınacak dedi tek biri bile umut vermedi olsun dedim tüp bebekle anne olabilirmişim sonra 1 sene boyunca yumurta takibi yaptırdım pandemi den dolayı ameliyathaneler kapandı ben anestezili işlemleri anestesiz oldum ve kimi zaman o acıyı boşuna yaşadım çünkü yumurta boş çıktı bu 1 sene içinde 1 ameliyat 3 yumurta toplama ,1 kist boşaltma, 1 prp oldum ameliyattan çıkınca doktor işimiz daha zor artık dedi çünkü sol yumurtam doğuştan yok , ve sol tupum de doğuştan yok tutma olasılığını etkiler dedi sağ da normal insana göre yarım yani çeyrek bir yumurta sağ daki tüp de kapatıldı ve ben o zaman da dedim ki olsun vermeyecek olsaydı Rabbim o sağ taraftaki çeyrek yumurtamı da vermezdi , he diyeceksin ki herseye gerçekten bu kadar pozitif mi baktın hayir tabiki çok sancılı gözyaşı dolu gecelerim oldu çok canım yandı bedenen ruhen ama inan bir kez olsun umudumu üzmedim hep verecek Rabbim dedim hep inandım ve şuan ilk transfer de hamile kaldım çok şükür bin şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin , yani bunu anlatmamdaki sebep çok şeyi üst üste yaşadım ama hep olacak dedim, senin bebeğinin sağlığı yerindeyse bir sıkıntı yoksa aklından çıkar olumsuz şeyleri herseyi inanırsan elde edersin unutma