MineLule Regl i bana ilk anlattiklarinda hep üç gün diye anlatıyorlardı ama benim hiç üç gün olmadı hep altı gün sürüyordu. Doğumdan sonra gün sayın azalır demişlerdi ilk doğumdan sonra da azalmadı yine altı gün. İkinci doğumdan sonra azalır mı acaba 🤔🤔
Durunbigeldim MineLule kişiden kişiye değişiyor mesela benimde 7 8 sürüyor tabi 7 8 gün kan gelmiyor farklı farklı akıntılar şeklinde oluyor
Myworld34 MineLule üç gün yoğun olur sadece diğer günler artık azalır kişiden kişiye de değişir on gune kadar olan da var üç gün olan da normali beş altı gün olup biten
Deletedmom23234 MineLule Yok öyle olmuyor mesela benim 5 gün sürüyor. Fakat çoğunlukla duyduğum kadarıyla doğum yaptıktan sonra regl sancısı eskisi gibi olmuyormuş baya azalıyormuş ne kadar doğru bilemem tabi 🙆🏻♀️
MineLule Deletedmom23234 İlk doğumumdan sonra ne ağrıda ne günde azalma olmadı bende. Olur diyenler de var. Ben sezeyan oldum ondan mı acaba 🤔
Deletedmom23234 MineLule yaaaa😩 sezaryen ile ilgisi var mıdır ki 😬 doğum yapmış herkes böyle söylüyor vallahi bende onların yalancısıyım 😁🙈
Tunammm MineLule özledim valla 😀 yok hep 3 değildi kızımda 5 gün filandı oğlumdan sonra 2 gün net olur 3. Gün temizlenirdim
Tunammm MineLule 2 side normal regl olurken öyle abartılacak sancım olmuyordu zaten benim hafif hafif bel kasık agrısı
Ays0 MineLule gün azalır mı bilmem ama benim önceden hep 9 gün sürerdi ve parça parça olurdu mesela bitti derdim başlardı gibi ve duzensizdi. Doğum kontrol hapı ile korunmaya başladım tık 28 günde bir 5 gün olmaya başladı hatta bıraktım hapı aynı düzende devam ediyordu. Bakalım doğurunca nasıl olacak
Elsu26 MineLule benim hep 3 gün sürer ama herkesin aynı olmaz annem mesela 6 gün sürüyo 3 ile 7 gün arası mıydı ne normal kabul edilen 🤗
VeraVrea MineLule bu nasıl soru ya çocuk gelin filan mısınız? Uçim i arayın. Reglin yaklasık 1 hafta oldugunu bilmeyip üç gün mü diye konu açmanız beni tedirgin etti nasıl sorular bunlar